Jelena Karleuša najnovijom objavom rastužila javnost: Majka je pozajmila novac da bi ispunila moj san (foto)

Jelena Karleuša najnovijom objavom rastužila javnost: Majka je pozajmila novac da bi ispunila moj san (foto)

Autor: | 25/04/2022

0

Objava Jelene Karleuše rastužila javnost

Dok se pojedini mediji bave tračevima i navodnim problemima u braku popularne pevačice, Jelena Karleuša vredno radi na novom albumu koji će biti kruna njene dugogodišnje karijere. Ipak, da bi postala jedna od naših najvećih zvezda i ostvarila karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli Jelena je morala da prođe trnovit put ispunjen brojnim odricanjima. 

Pročitajte: Dan koji je potpuno promenio život Jelene Karleuše

Hellomagazin

 

Na tom putu bezuslovnu podršku i vetar u leđa davala joj je majka Divna Karleuša koja je pozajmila novac kako bi njena ćerka ostvarila svoje snove. Danas, kada obeležava 27.godina postojanja na muzičkoj sceni, Jelena se osvrnula na svoje početke, a njena objava je mnogobrojnim fanovima naterala suze na oči. 

- 27 godina karijere. Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila. Za prva tv pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem - napisala je Jelena na ”Instagramu” i otkrila da je oduvek znala da će uspeh kad - tad doći. 

- Nisam sumnjala ni jedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i ustajanja… Ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Ali sve vi to dobro znate… bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svuda zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na “vrhu sveta” sa velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima… Da citiram samu sebe: „Bez vas sam samo ideja, a sa vama sam revolucija”. Ne znam obično, ne znam mirno… Čudna sam i burna, neshvaćena zauvek ali uvek svoja. Hvala za prvih 27 godina puta… - zaključila je pevačica. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti