Omiljena pesma Tamare Vučić otkriva mnogo o njoj, iznenadićete se (video)

Omiljena pesma Tamare Vučić otkriva mnogo o njoj, iznenadićete se (video)

Autor: | 17/04/2022

0

Život Tamare Vučić intrigira javnost, ovo su detalji

Kao svaka mlada žena, i prva dama Srbije voli da se opusti kad god se ukaže prilika. No, to u njenom slučaju nije baš jednostavno jer treba pronaći slobodno vreme između onog radnog, u Ministarstvu spoljnih poslova, i onog koje zahteva uloga roditelja.

Pročitajte: Tamara Vučić otvorila prolećnu sezonu, odelo u boji koju samo najzgodnije dame nose (foto)

Mirko Tabašević

 

Osim na formalnim događajima, Tamaru Vučić možete videti i na nastupima njenih omiljenih muzičkih zvezda. A znamo da muzički ukus može dosta toga da nam otkrije o nekoj osobi i njenom stilu. Za Tamarin znamo da je besprekoran, to je više puta dokazala, između ostalog i kada se svojevremeno pojavila na Stingovom koncertu u Areni. Dalo bi se zaključiti da je roker u duši, zar ne?

‒ Odrasla sam uz pop-rok osamdesetih i devedesetih, uz starijeg brata koji je bio neka vrsta vodiča kroz muzički svet. I danas znam najveći broj tekstova iz tog perioda. Ono bez čega ne prolazi slavlje u našoj zemlji svakako su narodne pesme, to je muzika uz koju takođe umem da uživam – rekla nam je u jednom razgovoru za HELLO!.

Pročitajte: Ogrlica Tamare Vučić privukla veliku pažnju - Jasna poruka u pet slova

Promo

 

Tom prilikom otkrila je koju pesmu uvek pusti kada ostane sama. Reč je o evergrinu koji je prvi otpevao legendarni britanski kantautor Leo Sejer ‒ „When I Need You“. Romantika i večita klasika na neki način se uklapaju i u Tamarin modni stil.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti