Svi su čekali njenu reakciju: Ovako je Dženifer Garner prihvatila veridbu Bena Afleka

Svi su čekali njenu reakciju: Ovako je Dženifer Garner prihvatila veridbu Bena Afleka

Autor: | 14/04/2022

0

Reakcija Dženifer Garner iznenadila javnost

Ne događa se baš često da se jedan par veri dva puta, ali Dženifer Lopez i Ben Aflek odlučili su da rizikuju. Zapravo, on je to rešio i hrabro je ponovo zaprosio. Posle skoro dve decenije. 

‒ Želim da sa vama podelim jednu uzbudljivu i posebnu priču – obratila se pevačica i glumica fanovima koji prate njen blog “OnTheJLo” i u nastavku video-snimka otkrila im šta se desilo. Kada je podigla ruku da obriše suze, u prvi plan je izbio prsten sa velikim smaragdom. Po svemu sudeći, ovaj zeleni kamen imaće više sreće od roze dijamanta koji je dobila u novembru 2002.

Pročitajte: Sve je spremno za brak - Zavirite u neverovatnu kuću koju su Dženifer Lopez i Ben Aflek upravo kupili (foto)

Printscreen

 

Zanosna Dženifer iza sebe ima tri braka, a Ben jedan. No, veru u ljubav nisu izgubili. Posle svih tih godina razdvojenosti shvatili su da im je ipak najbolje bilo jedno s drugim. Ovog puta stvarno bi moglo da uspe. Još samo da konačno kažu to “da”. 

Pročitajte: Dženifer vs Dženifer - Lopez je oličenje glamura, Garner je drugo ime za nonšalanciju, a vezuje ih – isti čovek

Getty Images

 

A šta na sve kaže Dženifer Garner? Prema pisanju američkih medija, glumica je navodno znala da će njen bivši muž zaprositi latino divu. Kako za veridbu ne bi saznala iz medija, Ben joj je najavio šta sprema. 

- I Dženifer i deca znali su da će se veriti, prvo je njima rekao. Džen je srećna zbog svog bivšeg muža, smatra da je njena imenjakinja pozitivno uticala na njega – otkrili su izvori bliski akterima ljubavne priče.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti