Crvena haljina, limuzina i neobično kumstvo: Ovako je Sanja Marinković izgledala na svom venčanju po feng šuiju (foto)

Crvena haljina, limuzina i neobično kumstvo: Ovako je Sanja Marinković izgledala na svom venčanju po feng šuiju (foto)

Autor: | 13/04/2022

0

Venčanje Sanje Marinković i danas se prepirčava

Iako je u svojoj emisiji „Magazin In“ ugostila brojne poznate ličnosti, sa kojima je pričala o najvećim tajnama njihovog intimnog života, Sanja Marinković je privatnost uvek brižljivo čuvala od radoznalih očiju. 

Pročitajte: Zbog njega ponovo veruje u heroje: Ovo je najvažniji muškarac u životu Sanje Marinković (foto)

Pink promo

 

Da se udala saznali smo tek kada je sve bilo gotovo, a zanimljiv je podatak da je sudbonosno „da“ izgovorila u limuzini, na putu od stana do aerodroma, odakle je sa suprugom Aleksandrom Uhrinom otputovala na medeni mesec u Pariz. 

Kumovi su im bili rođena braća ‒ Sanji Bojan Marinković, a Aleksandru Dušan Uhrin. Venčanju na točkovima prisustvovale su i njihove supruge, kao i trogodišnji Strahinja Uhrin.

Pročitajte: Srce je ponovo na mestu! Sanja Marinković potvrdila najlepše vesti - Istina je, vratio se u moj život! (foto)

Srđan Bosnić

 

Da bi brak bio srećan i dugovečan, mladenci su se pridržavali i nekih feng-šui pravila, pa su odlučili da vezu ozakone 11. novembra 2011. godine, u 11 sati ujutru. Voditeljka je nosila crvenu haljinu, koju je dizajnirala Suzana Perić

‒ Pročitala sam da crvena venčanica donosi sreću, a i u trendu je ove sezone ‒ pojasnila je Sanja svoju odluku.

Srđan Bosnić

 

Kao što je poznato, Sanja i Aleksandar razveli su se prošle godine. Umesto da proslave deceniju braka, odlučili su da nastave odvojenim putevima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti