Sanja Marinković konačno otkrila: Baš zbog toga sam se razvela od bivšeg muža, jednostavno ne pristajem

Sanja Marinković konačno otkrila: Baš zbog toga sam se razvela od bivšeg muža, jednostavno ne pristajem

Autor: | 14/10/2022

1

Razvod Sanje Marinković nije se dogodio preko noći 

Da se udala Sanja Marinković saznali smo tek kada je sve bilo gotovo, a zanimljiv je podatak da je sudbonosno „da“ izgovorila u limuzini, na putu od stana do aerodroma, odakle je sa suprugom Aleksandrom Uhrinom otputovala na medeni mesec u Pariz. 

Kumovi su im bili rođena braća ‒ Sanji Bojan Marinković, a Aleksandru Dušan Uhrin. Venčanju na točkovima prisustvovale su i njihove supruge, kao i trogodišnji Strahinja Uhrin.

Pročitajte: Razvod Sanje Marinković u centru pažnje - Ponovo se viđam s bivšim mužem

Srđan Bosnić

 

Umesto da prošle godine proslave deceniju ljubavi, oni su se razveli i odlučili su da nastave odvojenim putevima.

O razlozima prekida braka sa Aleksandrom Uhrinom Sanja nije želela da priča mnogo u medijima napominjući da odluku nije donela preko noći. Njih dvoje su dugo posećivali terapeuta pokušavajući da spasu bračnu zajednicu, ali kada su uvideli da to nije moguće, usledio je razvod.

Pročitajte: Sve je uspela da sakrije! Ljubav Sanje Marinković desila se iznenada: Zaljubljujem se u način na koji me gleda

Instagram

 

‒ Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom „Nije pametno“ ‒ konačno je priznala Sanja za „Story“.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti