Rastali su se ubrzo posle rođenja deteta, spominjala se i DNK analiza: Ovaj poznati gospodin bio je partner Slavice Tripunović

Rastali su se ubrzo posle rođenja deteta, spominjala se i DNK analiza: Ovaj poznati gospodin bio je partner Slavice Tripunović

Autor: | 04/04/2022

1

Partner Slavice Tripunović bio je on

Tri decenije nakon što je ponela titulu najlepše Jugoslovenke, a zatim predstavljala zemlju na svetskom izboru za mis, ime Slavice Tripunović ponovo se našlo u žiži javnosti. Ovog puta nimalo lepim povodom. 

„Slavica Tripunović (51) uhapšena je u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije“, bila je udarna vest u svim medijima 1. aprila, ali to ipak nije bila prvoaprilska šala. 

Pročitajte: Poslednja mis Jugoslavije - Uhapšena Slavica Tripunović Dajana

Dejan Milićević

 

Plavokosa lepotica, rodom iz Borova Sela, u jeku popularnosti uživala je sveopšte simpatije ne samo zbog zanosnog izgleda, već i zbog teške sudbine. 

‒ U ratu smo ostali bez ičega. Bilo smo veoma imućna porodica. Imali smo dve velike kuće, imanje, zemlju. Dva stana su otišla na doboš ‒ govorila je. 

Dejan Milićević

 

Neko vreme pokušavala je da se probije na muzičku scenu, ali bez većeg uspeha. Tada je i uzela umetničko ime Dajana. 

Na pitanje od čega danas živi nedavno je izjavila:

‒ Niz godina posedujem plastenike sa ružama, pa su došle nekretnine: jedna, druga, treća, peta. Imala sam kafić na Vračaru, a zatim salon lepote. Sada mogu da se penzionišem. Da sam ostala u muzici, morala bih da radim.

Partner Slavice Tripunović navodno je tražio DNK analizu

Sa Vladanom Uroševićem, direktorom nekadašnjeg „Jugopetrola“, 2005. godine dobila je sina Aleksu. Par se razišao pre nego što je dečak napunio godinu dana, a tabloidi su pisali da je do raskida došlo kada je DNK analiza pokazala da Urošević nije otac dečaka. 

‒ Nije bilo nikakve DNK analize. Nikada na tome ne bih insistirao, jer nema razloga. To je jedina istina. Necivilizovano mešanje u nečiji privatni život i iznošenje u javnost netačnih informacija zaslužuje adekvatan odgovor ‒ oglasio se tom prilikom prozvani biznismen, koji iz prvog braka ima dva sina.

Pročitajte: Dajana Tripunović posle borbe sa opakom bolešću saopštila prelepe vesti

Facebook

 

Kada je nekoliko godina kasnije za jedan magazin otvorila vrata svog doma, Dajana je istakla da živi sa sinom, a na pitanje gde je njegov tata odgovorila je: 

‒ Mi ne stanujemo zajedno. Nismo u braku, nismo ni bili. Odlični smo prijatelji, a on je izuzetan otac koji svakodnevno viđa Aleksu i učestvuje u njegovom odgajanju. Između nas nema svađa. To je mirna, normalna priča bez ikakve drame. Ja sam srećna i ispunjena žena koja pored sebe ima sina i oca svog deteta.

Andreja Damnjanović

 

O Dajaninom ljubavnom životu pisalo se i 2013, kada je nagoveštavala udaju za izvesnog biznismena Davida, Jevrejina koji živi u Kanadi. Raskošna svadba koju je priželjkivala nije se desila, pa je ta vest, kao i sama Slavica Tripunović, lagano pala u zaborav. Sve dok nije stigla informacija da je uhapšena, a onda se njeno ime, trideset godina kasnije, ponovo našlo na svim naslovnim stranama. 

Komentari (1)

Loading
Dusan 07:59 05.04.2022
Odgovori

Sve što je stekla je od plastenika. Nema to nikakve veze sa elitnom prostitucijom. Nema, stvarno, kad vam kažem!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još