Posle hapšenja se u potpunosti povukla iz javnosti: Ovako sada izgleda Dajana, nekad najlepša, a danas...

Posle hapšenja se u potpunosti povukla iz javnosti: Ovako sada izgleda Dajana, nekad najlepša, a danas...

Autor: | 02/04/2024

0

Slavica Tripunović Dajana povukla se iz javnosti posle hapšenja

Prošlo je tačno dve godine otkako je poslednja mis Jugoslavije uhapšena u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije. Slavica Tripunović, poznata i pod umetničkim imenom Dajana, nakon tog incidenta potpuno se povukla iz javnosti.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Upućeni u njenu biografiju znaju da potiče iz Borova Sela kod Vukovara i da je 1991. godine izabrana za mis države koja je tad već bila na izdisaju. Posle pobede na izboru za najlepšu ženu Jugoslavije uspela je da uđe u visoko društvo, a kasnije je postala i pevačica.

Pročitajte: Misica Dajana očajna, odlučila da progovori - Ovo je pakao, nikad mrava nisam zgazila!

Negovala je imidž platinaste plavuše, živela je na visokoj nozi, bavila se i ugostiteljstvom, a posle toga se bacila na proizvodnju ruža. Kako je jednom prilikom otkrila, imala je staklenike sa ružama i time se bavila dugi niz godina.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Nekadašnja misica i pevačica u vlasništvu je imala luksuzne nekretnine i lokale koje je izdavala. Svojevremeno se suočavala i sa ozbiljnim zdrastvenim problemom, rakom grlića materice, ali se uspešno izborila sa bolešću koja je bila otkrivena u ranoj fazi.

Dajana ima sina Aleksu iz veze sa jednim biznismenom, međutim, taj deo njenog života ostao je van domašaja javnosti. Poslednje dve godine bila je u ilegali, iz razumljivih razloga. Jednostavno je nestala svima iz vidokruga. A da li biste je sada prepoznali kada biste je negde sreli?

Srbija showbizz YouTube printscreen

 

U međuvremenu se pojavila i jedna zanimljivost. Dajana je nekada bila bliska sa brojnim koleginicama sa estrade. Ceci Ražnatović mnogo se dopao tekst njene pesme „Vazduh koji dišem”, koju je snimila 1993, pa je Dajana naredne godine donela interesantnu odluku:

Pročitajte: Poslednja mis Jugoslavije - Uhapšena Slavica Tripunović Dajana

- Nažalost, pesma u mom izvođenju nije prošla. Pošto je bila kvalitetna, verovala sam da će u Cecinom izvođenju zaživeti i od srca sam joj je poklonila – ispričala je svojevremeno za portal beogradnoću.com.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images