Misica Dajana očajna, odlučila da progovori: Ovo je pakao, nikad mrava nisam zgazila! Sin ne prestaje da plače

Misica Dajana očajna, odlučila da progovori: Ovo je pakao, nikad mrava nisam zgazila! Sin ne prestaje da plače

Autor: | 12/04/2022

0

Misica Dajana otvorila dušu 

Poslednja mis Jugoslavije Slavica Dajana Tripunović danima je u jeku afere vezane za hapšenja u akciji policije protiv elitne prostitucije, a sada je rešila da u velikoj ispovesti otkrije svoju stranu priče.

‒ Htela sam da se sa advokatom viđam jednom nedeljno, ali viđamo se svakog dana. Mi dopunjujemo ono što će se naći pred sudom. Nažalost, svaki moj dan počinje ovako. Ovako nešto apsolutno nisam očekivala. Bila sam mesec dana kod sina u Italiji. Kad sam se vratila, krenuo je taj cunami. Ovo je pakao, takav atak je krenuo na mene. Prate me, ja, recimo, idem da platim struju, pa kažu da idem sa kovertom punom para. Kažu da gradim hotele, motele, a ja sam, recimo, kafić koji se spominjao zatvorila pre 15 godina. Upadali su mi tri puta u dvorište, previše laži izlazi u javnost. Čini mi se da ću ja ovde kod advokata biti stalno, ovde ćete me viđati češće ‒ poručuje na početku ispovesti misica Dajana za kanal „Srbija Showbizz“.

Pročitajte: Rastali su se ubrzo posle rođenja deteta, spominjala se i DNK analiza - Ovaj poznati gospodin bio je partner Slavice Tripunović

Dejan Milićević

 

‒ Apsolutno sam sigurna da ću rešiti ovaj problem, zbog bližnjih ne mogu da budem slaba. Znam da bi svi voleli da me vide nesrećnu, upropašćenu, ucveljenu, žele da me vide u zatvoru. Sa estrade su najglasniji u osudama oni koji imaju mnogo putera na glavi, ja znam svašta. Ne gledaju u svoje dvorište, samo su čekali da mi nađu mrlju. Smiriti se neću dok ne isteram pravdu na sudu. Imam neke za koje mislim da su mi smestili ovo, ali nije sad za javnost ‒ dodala je nekadašnja mis Jugoslavije. 

Misica Dajana se ne predaje crnim mislima 

‒ Evo, čak sam nasmejana, smejem se. Javila mi se sva moja familija, svi mi daju podršku, i oni koje nisam čula i videla dve, tri godine. Kolena su mi se odsekla kad sam pročitala naslove za prostituciju. Ja nikad mrava nisam zgazila. Moj sin Aleksa je plakao, zvao me je, objasnila sam mu sve. Moje dete je rasterećeno, srećno, ide u školu regularno. Izdignem se ja kao feniks iz pepela. Gledam da budem vedra. Neću da sinu namećem moje probleme, on za nekoliko dana puni 17 godina ‒ zaključila je Dajana.

Pročitajte: Vesna de Vinča prvi put o “slučaju misica Dajana” - Ne razumem šta joj se to u glavi desilo

Andreja Damnjanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti