Sreća se umnožava: Alek Boldvin postaje tata po osmi put

Sreća se umnožava: Alek Boldvin postaje tata po osmi put

Autor: | 30/03/2022

0

Supruga Aleka Boldvina ponovo trudna 

Nikad dovoljno „boldvinitosa“! Posle nekoliko burnih meseci i tragedije koja ga je zadesila na snimanju filma, iz doma slavnog glumca stigla je i jedna lepa vest – ponovo će postati tata. Osmi put, verovali ili ne. Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija čekaju sedmo dete.

Pročitajte: Holivud na nogama - Alek Boldvin biće optužen za ubistvo Haline Hačins

Getty images

 

„Iako smo bili sigurni da je naša porodica kompletna, presrećni smo zbog ovog iznenađenja. Delim sa vama trenutak kada smo deci saopštili šta ih čeka. Kao što vidite, bili su super uzbuđeni! Stiže beba, još jedna svetla tačka u našem životu. Blagoslov i poklon u ovo nesigurno vreme“, napisala je Hilarija uz snimak na kome se vidi koliko se mališani raduju što će se „obdanište“ uskoro uvećati, a samim tim i društvo za igru.

Pročitajte: U punom sastavu - Supruga Aleka Boldvina i šestoro mališana prošetali crvenim tepihom

Iz braka sa Kim Bejsindžer „oskarovac“ ima ćerku Ajrlend (26), koja nije krenula njihovim glumačkim stopama, već se uspešno bavi modelingom. Sa dve i po decenije mlađom Hilarijom Tomas, instruktorkom joge, dobio je sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3), Edoarda, koji ima 18 meseci, kao i ćerke Karmen (8) i Mariju Lusiju, koja ima svega 13 meseci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još