Hrabra Hilarija je pravi junak: Alek Boldvin postao otac po šesti put

Hrabra Hilarija je pravi junak: Alek Boldvin postao otac po šesti put

Autor: | 10/09/2020

0

Glumac Alek Boldvin (62) i njegova 26 godina mlađa supruga Hilarija uspeli su u želji da njihova porodica bude još brojnija. Kako prenose svetski mediji Alek je po šesti put postao otac, a njegova hrabra supruga na svet je donela njihovo peto zajedničko dete, sina čije se ime i dalje drži u tajnosti.

Presrećna mama na svom „Instagramu“ potvrdila je prelepe vesti, uz fotografiju koja je u rekordnom roku obišla svet.

- Sinoć smo dobili bebu. On je savršen i ne možemo biti srećniji. Ostanite sa nama, da saznate kako će se zvati - napisala je prelepa Hilarija i oduševila pratioce, kao i fanove širom sveta.

Pročitajte: Alek Boldvin operisan - Brižna supruga bdi nad glumcem tokom oporavka

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) дана 9. Сеп 2020. у 7:08 PDT

Alek Boldvin ne može da sakrije sreću i ne može da se nagleda sina koji je tek stigao na svet. Čitav dan je proveo u bolnici i posmatrao svog naslednika kako spava i polako upoznaje svet oko sebe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) дана 9. Сеп 2020. у 5:40 PDT

Alek i Hilarija već imaju četvoro dece, ćerku i tri sina. Glumac iz prvog braka ima i dvadesetčetvorogodišnju ćerku, a želja da ima veliku porodicu oduvek mu je bila na prvom mestu. Novi član porodice Boldvin uneo je ogromnu sreću, jer je Hilarija prošle godine imala čak dva spontana pobačaja. U novembru je objavila da je izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće i to drugi put u šest meseci.

‒ Jako smo tužni što moramo da podelimo sa vama da smo danas saznali da je naše dete preminulo u četvrtom mesecu trudnoće. Želimo da znate da, iako trenutno nismo u redu, bićemo. Presrećni smo zbog naše četiri bebe. Nisam očekivala ovo kada sam danas otišla na pregled. Ne znam šta bih drugo rekla… još sam u šoku i nije mi sve ovo sasvim jasno – rekla je tada vidno uznemirena i šokirana Hilarija koja je uspela da se brzo oporavi i već sada na svet donese snažnog i zdravog dečaka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) дана 8. Сеп 2020. у 11:28 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram