U punom sastavu: Alek Boldvin sa suprugom Hilarijom i šestoro dece prošetao crvenim tepihom

U punom sastavu: Alek Boldvin sa suprugom Hilarijom i šestoro dece prošetao crvenim tepihom

Autor: | 23/06/2021

0

Porodica Boldvin na crvenom tepihu

U skladu sa nazivom filma čijoj su premijeri prisustvovali sinoć u Njujorku, „The Boss Baby: Family Business“, članovi klana Boldvin na crvenom tepihu pojavili su se u crnim odelima i sa leptir-mašnama, a neki su imali i naočare za sunce. I ne bi to bilo ništa čudno da najstariji od njih, gospođica Karmen, nema svega – sedam godina.

Pročitajte: Teški trenuci za Hilariju i Aleka Boldvina - Mnogo smo tužni!

Getty images

 

Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija u bioskop su poveli celu porodicu, čak i bebu Lusiju, koju su dobili početkom marta. Stajlingom su oduševili i prisutne reportere i ceo svet, dok je zgodna instruktorka joge sve zadivila besprekornom figurom posle nedavnog porođaja. Mnogima i dalje nije jasno kako je uspela da za samo pet meseci dva puta postane majka, budući da je malog Edoarda rodila u septembru.

Nije poznato kako je par dobio ćerku, da li ju je zaista rodila Hilarija ili im je pomogla surogat majka, ali su svakako srećni što imaju još jednu devojčicu, koju je „oskarovac“ silno želeo, mada već ima dve.

Pročitajte: Porodica Boldvin bogatija je za još jednog člana - Glumac postao otac sedmi put

Getty images

 

‒ Stalno govorim da je moja supruga kolekcionarka. Neki sakupljaju automobile, neki satove i umetnička dela, a ona voli bebe – našalio se Alek, koji i sam obožava decu, a osim šestoro sa Hilarijom ima i ćerku Ajrlend iz braka sa Kim Bejsindžer.

U svakom slučaju, sinoć je preslatki „Boldvin klan“ pokazao ko je „gazda“.

Getty images

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin