Čestitke stižu sa svih strana, telefon ne prestaje da zvoni: Jelena i Čeda Jovanović danas su najsrećniji roditelji na svetu

Čestitke stižu sa svih strana, telefon ne prestaje da zvoni: Jelena i Čeda Jovanović danas su najsrećniji roditelji na svetu

Autor: | 26/03/2022

0

Sin Čede Jovanovića proslavio punoletstvo


Lider LDP-a Čeda Jovanović ipak neće peti put postati otac, ali to ne znači da nema razloga za slavlje. Njegov sin Mihajlo Lajf upravo je odškrinuo vrata sveta odraslih - napunio je 18 godina.

Pročitajte: Potres u porodici - Čedomir Jovanović u suzama zbog najstarijeg sina (foto)

Instagram

 

Tim povodom roditelji su napravili veliku žurku na Kalemegdanu, začinjenu vatrometom i nezaboravnom atmosferom. Ponosna mama Jelena poslala je Mihajlu posebnu Instagram čestitku:

- Mali Princ i posle 18 godina je pravi Mali Princ. Pre tačno 18 godina je zaplakao prvi put. Srećno ti punoletstvo, sine moj, da budeš dobar kao što jesi i da budeš nežan prema sebi. Volim te, beskrajno. 

Pročitajte: Čedomir Jovanović i Jelena Savić - Kako je počela jedna od najlepših ljubavnih priča današnjice

Instagram

 

Mihajlo je, kažu, slika i prilika svog oca, a to je veliki kompliment. Jer, mnoge dame sa javne scene nikada nisu krile da im je upravo Čeda Jovanović najzgodniji političar. Tu laskavu titulu drži već godinama, iako je već zašao u šestu deceniju života. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti