Rekla mu je DA iako joj je uradio groznu stvar: Suprug Jelene Bačić Alimpić ovo sigurno ne bi promenio sve i da može

Rekla mu je DA iako joj je uradio groznu stvar: Suprug Jelene Bačić Alimpić ovo sigurno ne bi promenio sve i da može

Autor: | 27/03/2022

0

Suprug Jelene Bačić Alimpić pobrinuo se za ljubavnu priču dostojnu holivudskog trilera

„27 zvaničnih i 28 nezvaničnih. I opet bih isto“, poručila je Jelena Bačić Alimpić uz fotografiju sa suprugom, koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

Pročitajte: Svadbena žurka na salašu - Ovako je Jelena Bačić Alimpić oženila sina (foto)

Instagram

 

Nekada omiljena televizijska voditeljka, danas još uspešnija spisateljica, skoro tri decenije je u skladnom braku sa Miroslavom Alimpićem, istražnim sudijom Višeg suda u Novom Sadu.

Njihova ljubavna priča nalik je pravom filmskom zapletu. Naime, Jelena Bačić svojevremeno je trebalo da se pojavi na sudu kao svedok. Međutim, pošto zbog obaveza nije stizala da se odazove pozivu, sudija Alimpić je po nju poslao – policiju. Neko vreme se nisu viđali jer je ona, neposredno posle fatalnog susreta, otišla u Kanadu na duže vreme. Po povratku u Novi Sad ponovo su se sreli i tada su započeli romansu.

Pročitajte: Komfor i toplina - Jelena Bačić Alimpić otvorila vrata renoviranog doma u Novom Sadu (foto)

Boško Karanović

 

Bračni par Alimpić ima dvoje dece, ćerku Dunju i sina Marka, koji se nedavno oženio.

Na pitanje šta smatra ključnim za skladan odnos sa partnerom, autorka nekih od najčitanijih knjiga poslednjih godina, kaže za HELLO!:

‒ Poštovanje i ljubav su na prvom mestu. Kada sa nekim provedete više od dve decenije, doživite lepe i ružne stvari, srećna i nesrećna vremena, podelite radost i tugu, imanje i nemanje, shvatite da je sve uzalud ako vas osoba sa kojom živite i imate decu ne poštuje. Moj suprug i ja pre svega poštujemo jedno drugo kao ličnosti, a potom i naše izbore i interesovanja, iako smo veoma različiti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin