Drama oko podele imovine, Svetozar ne da Jeleni stan: Jednom sam već izašao na ulicu…

Drama oko podele imovine, Svetozar ne da Jeleni stan: Jednom sam već izašao na ulicu…

Autor: | 16/03/2022

1

Razvod Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić nije prošao glatko

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić rešili da stave tačku na brak koji su otpočeli 2006. godine. Kriza u braku popularnog para počela je tokom pandemije korona virusa, a sada su u javnost dospeli novi detalji njihovog razvoda.

Pročitajte: Mesecima ne žive zajedno - Razvode se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

Vladimir Šporčić

 

Razvod Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić, prema pisanju dnevnog lista Kurir, nije prošao glatko. Kako pomenuti list navodi problemi su nastali oko podele imovine. Glumica je, naime, želela da ostane u stranu na Vračaru, što je njen bivši suprug odbio. Cvetković je svojoj prvoj ženi ostavio stan nakon razvoda, pa je odlučio da više to ne čini, već je Jeleni kupio manji u blizini.

- Izašao sam već jednom iz svog strana na ulicu. Sada za to nemam više snage – poverio se glumac bliskom prijatelju, a prenosi Kurir.

Ipak, bivši supružnici nisu želeli da se rastanu u lošim odnosima, te su našli rešenje koje je oboma odgovaralo. Nakon kraće rasprave oni su navodno odlučili da Svetozar ostane u stanu u kojem su do nedavno zajedno živeli, dok je Jelena prešla u novi dom. Brigu oko dece kao i sve odluke koje se tiču njihove budućnosti će kao i do sada donositi zajedno.

Pročitajte: Uhvaćeni - Jelena Đokić u strasnom poljupcu s poznatim glumcem, a nije Svetozar Cvetković (foto)

Ata Images

 

Podsećamo, Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu.

Komentari (1)

Loading
Vojkan 09:41 31.03.2022
Odgovori

I ja sam orao da prodam kucu da bih zeni dao $60.000.a ja je doveo u Australiju iz BG.Plus sam placap 17.5 g alimentsciju dok vidim M.Ilic,Keba i ostali nepriznaju svoju devu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti