Klarinih slatkih šesnaest! Ćerka Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić proslavila rođendan, torta je božanstvena FOTO

Klarinih slatkih šesnaest! Ćerka Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić proslavila rođendan, torta je božanstvena FOTO

Autor: | 02/06/2023

0

Ćerka Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić proslavila rođendan

Glumac Svetozar Cvetković otac je troje dece; u prvom braku sa suprugom Dankom dobio je Deu, dok sa koleginicom Jelenom Đokić, od koje se nedavno razveo, ima ćerku Klaru i sina Luku.

Marko Cvetković

 

Priznati umetnik nikada nije voleo da eksponira svoj privatni život, ali i ne beži od toga da podeli lepe vesti. Doduše, na njemu svojstven način. Tako je, bez ijedne prateće reči, obijavio sliku neobično lepe torte na kojoj je vidno istaknut broj 16, i tako Klari čestitao rođendan.

Pročitajte: Prelepa Dea! Posle bračnog brodoloma Svetozaru Cvetkoviću ona je najveća podrška FOTO

Instagram

 

Imajući u vidu da je glumačke gene nasledila i od mame i od tate, ne čudi što je devojčica rano pokazala želju da krene njihovim putem. Do sada smo imali priliku da je gledamo u serijama “Žmurke” i “Tajkun”.

- Klara je u jednom trenutku imala jako izražen odnos prema tome da će kretnuti putem koji je vezan za scenu i film. Snimila je dve serije, u kojima je napravila nešto što je meni bilo zapanjujuće za njen uzrast. Tada je imala 12-13 godina. Ali, kako vreme odmiče, postavila je odstupnicu i ja neću na to da utičem, niti da je pritiskam na bilo šta. Sama će da odluči - rekao je u jednom intervjuu Svetozar.

Pročitajte: Svetozar Cvetković podelio dirljivu fotografiju roditelja - Njihova ljubav kao primer drugima!

Instagram

 

Starija ćerka Svetozara Cvetkovića je postala istoričar umetnosti, dok je sin Luka okrenut egzaktnim naukama.

- Omiljeni predmet mu je matematika, sam proznalazi formule za rešavanje raznih zadataka. Voli programiranje i kibernetiku, a igra i košarku u klubu Čubura - pohvalio ga je otac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović

Slične Vesti