Mesecima ne žive zajedno: Razvode se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

Mesecima ne žive zajedno: Razvode se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

Autor: | 24/02/2022

0

Razvode se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

Svetozar Cvetković (63) i njegova supruga Jelena Đokić (44) se razvode, saznaje Kurir. Poznati glumački par još uvek nije zvanično podneo papire za razvod sudu, ali su rešili da stave tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine. 

Pročitajte: Uhvaćeni - Jelena Đokić u strasnom poljupcu s poznatim glumcem, a nije Svetozar Cvetković (foto)

Luka Šarac

 

Vest da se razvode Svetozar Cvetković i Jelena Đokić šokirala javnost 

Kriza u braku počela je tokom pandemije virusa korona, pa su rešili da se raziđu. Prema rečima izvora ovog dnevnog lista, Svetozar je letos bez supruge bio na moru s decom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvesno vreme ne viđaju u kraju.

Svetozar i Jelena pre 16 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako su često viđeni na gradskim dešavanjima, o privatnom životu nerado govore. Jelena je od Svetozara mlađa dvadeset godina, ali to im nikada nije predstavljalo prepreku da uživaju u ljubavi.

Pročitajte: 20 godina razlike nije ih pokolebalo u potrazi za srećom - Ljubavna priča Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić je neverovatna

Vladimir Šporčić

 

Koji je pravi razlog kraha njihovog braka, nije poznato, ali jeste to da je glumac bio aktivan na društvenim mrežama. Međutim, nedavno je obrisao Instagram, dok je Đokićeva prisutna na socijalnim mrežama, ali je poslednju fotografiju objavila 2019. godine. Povodom saznanja da se razvodi od supruge, novinari su kontaktirali glumca, koji je samo kratko odgovorio: 

- Ne dajem izjave o svom privatnom životu.

Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti