20 godina razlike nije ih pokolebalo u potrazi za srećom: Ljubavna priča Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić je neverovatna

20 godina razlike nije ih pokolebalo u potrazi za srećom: Ljubavna priča Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić je neverovatna

Autor: | 03/11/2021

0

Svetozar Cvetković Jelena Đokić, dvoje glumaca koji važe za najrespektabilnije u svom poslu, pre 15 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako se često mogu sresti kao par, o porodičnom životu nerado govore.

‒ Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna ‒ izjavio je u intervjuu za HELLO! glumac koga ovih dana gledamo u serijama „Radio Mileva“ i „Jovanka Broz – tajne službe“.

Pročitajte: Svetozar Cvetković podelio fotografiju svojih roditelja - I posle šest decenija, ljubav ista kao prvog dana!

Luka Šarac

 

Ipak, nije tajna da je Svetozar Cvetković pre nego što je Jeleni rekao „da“ već bio u braku, iz kojeg ima ćerku Deu.

Sa koleginicom, zvezdom nove televizijske serije „Crna svadba“, dobio je sina Luku i ćerku Klaru. Zanimljivo je da su se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić upoznali još 2000. godine, a venčali šest godina kasnije.

Odgovarajući na pitanje da li suprug i ona, budući da su iz iste profesije, kritikuju jedno drugo, umetnica je nedavno izjavila:

‒ Dosta smo surovi, ali to su konstruktivne kritike koje pomažu da u ulozi nešto izmenimo, popravimo.

Pročitajte: Svetozar Cvetković - Jelena je super mama

Jakov Simović

 

Na temu roditeljstva je dodala:

‒ Veoma je važno poverenje koje izgradite, na tome ja plasiram svoje roditeljstvo. Ćerka je trenutno u pubertetu, te se tu malo javljaju problemi. Odnosno, veći su izazovi za roditelja. Smatram da sama mora da prođe kroz to. U procesu odrastanja dete mora da ima svoje uspone i padove, ali važno je da zna da ću uvek biti uz nju.

Jelena Đokić rođena je u Splitu 1977, ali se tokom ratnih godina sa porodicom preselila prvo u Srbiju, a zatim u Crnu Goru, gde je na Cetinju upisala glumu. Kao i suprug, stalni je član Ateljea 212.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti