Svako bi je oženio: Buduća supruga Lotara Mateusa glavna atrakcija na plaži (foto)

Svako bi je oženio: Buduća supruga Lotara Mateusa glavna atrakcija na plaži (foto)

Autor: | 06/03/2022

5

Devojka Lotara Mateusa očarala 

Prošlo je više od godinu dana otkako su ga paparaci ulovili sa zgodnom brinetom iz Minhena, a on još nije stao na „ludi kamen“. Kako je to moguće? Možda je posle pet propalih brakova shvatio da od takvog oblika zajednice treba da digne ruke? U svakom slučaju Lotar Mateus ume da uživa, i u ljubavi, i u životu.

Zimski odmor provodi u Meksiku sa svojom skoro tri decenije mlađom izabranicom Natalijom, direktorkom jedne nemačke modne kompanije. Izabrali su mondensko letovalište Tulum na karipskoj strani poluostrva Jukatan, poznato po spektakularnoj obali prekrivenoj takozvanim šećernim peskom, kobaltnoj vodi, blagim vetrovima i ruševinama drevnih Maja.

Pročitajte: Uživanje na Mikonosu - Ovo je tri decenija mlađa devojka Lotara Mateusa  (foto)

Profimedia

 

Svestan da ga prepoznaju na svakom koraku, legendarni nemački fudbaler i njegova devojka (da li je još rano da je nazovemo i budućom suprugom?) provode tople dane na skrivenim mestima kao što su stenovite uvale koje nisu lako dostupne.

Profimedia

 

Nova devojka Lotara Mateusa pokazala vitko telo

Ona je superzgodna, mada nije manekenka, a ni njemu ne biste dali 61 godinu, koliko puni sredinom marta. Odgovor na pitanje kako je moguće da svaki put kad ga vidimo izgleda sve mlađe je jednostavan – svaka njegova nova devojka mlađa je od prethodne. Naravno, to može da bude puka slučajnost.

Pročitajte: Sledećeg meseca slavili bi punoletstvo braka - Fotografija sa venčanja Lotara i Marijane Mateus o kome je izveštavala cela Evropa

Profimedia

 

Mateus još nije potvrdio ovu ljubavnu priču, mada i ne mora. Prizori sa meksičke plaže sve su nam rekli umesto njega. Prošlog januara razveo se od pete žene Anastasije, sa kojom ima sina Milana. Aktuelna devojka Natalija mlađa je od njegovih ćerki Alise i Viole, koje je dobio sa prvom suprugom Silvijom. Ima i sina Lorisa sa švajcarskom manekenkom Lolitom Moreno.

Profimedia

 

Treća žena bila mu je Marijana Kostić, a posle nje se oženio Ukrajinkom Lilijanom Čudinovom. Budući da je okoreli zavodnik sklon zaljubljivanju preko noći, svi su se začudili što već nije izgovorio i šesto „da“, a veza traje najmanje 15 meseci i izgleda da je prilično ozbiljna.

Komentari (5)

Loading
Dubrovnik 17:37 06.03.2022
Odgovori

Čovjek od 60 godina ima djevojku. Nevjerojatno. Da je penzioner tj umirovljenik si regiona ne bi ga ni pogledala. Ima dedo lovu. Sretno im bilo

Maja 14:00 07.03.2022
Odgovori

Javite čoveku da ne mora svako malo da se ženi, sem ako ne skuplja izvode iz mat. Knjige venčanih za album.

Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti