Šesti brak na pomolu: Lotar Mateus na Mikonosu uhvaćen sa novom izabranicom, tri decenije mlađom Natalijom (foto)

Šesti brak na pomolu: Lotar Mateus na Mikonosu uhvaćen sa novom izabranicom, tri decenije mlađom Natalijom (foto)

23/10/2021

0

Nova devojka Lotara Mateus mlađa je od prethodne

Fudbalom je prestao da se bavi pre više od dve decenije, ali izgleda kao da se upravo vratio sa priprema za „Mundijal“. Lotar Mateus ima šezdeset godina, verovali ili ne. Odgovor na pitanje kako je moguće da svaki put kad ga vidimo izgleda sve mlađe je jednostavan – svaka njegova nova devojka mlađa je od prethodne.

Pročitajte: Živi život punim plućima - Lotar Mateus ponovo pred oltarom, srećne vesti obišle svet

Profimedia

 

Otkako su ga, poslednjih dana septembra, na mondenskom Mikonosu „uhvatili“ sa jednom zgodnom gospođicom, nemački mediji ne prestaju da se bave ljubavnim životom legendarnog sportiste. Iako nije imao komentar na paparaco fotografije, insajderi su brzo otkrili identitet, adresu, matični broj i genetski materijal „sumnjivog lica“. Portal „Focus“ kaže da se zove Natalija, da ima 31 godinu i da je vlasnica modne kompanije iz Minhena. Ne bavi se manekenstvom, ako ste to slučajno pomislili zbog vitke figure.

Pročitajte: Sledećeg meseca slavili bi punoletstvo braka - Fotografija sa venčanja Lotara i Marijane Mateus o kome je izveštavala cela Evropa (foto)

Profimedia

 
 

Mateus nije potvrdio novu vezu, mada i ne mora. Prizori sa plaže otkrili su sve što treba da znamo. U januaru se razveo od pete žene, Anastasije, sa kojom ima sedmogodišnjeg sina Milana. Kratko je objasnio da se u njihovu priču nije uplela neka treća osoba, niti je bilo svađa i teških reči, već su shvatili da imaju različita interesovanja i da je dete jedino oko čega se slažu. Krenuli su svako svojim putem, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

‒ Komunikacija je veoma važna u braku. Treba o svemu otvoreno razgovarati, podržavati jedno drugo i u dobrim i u lošim vremenima – istakao je Lotar jednom prilikom.

Pročitajte: Ona je zamenila Marijanu Mateus! Ovo je peta supruga Lotara Mateusa (foto)

Profimedia

 
 

Nova devojka Lotara Mateusa mlađa je od njegovih ćerki Alise i Viole, koje ima sa prvom suprugom Silvijom. Violu je dopratio do oltara kada se pre nekoliko nedelja udala za menadžera iz Austrije Andreasa Gangla. Ima i sina Lorisa sa švajcarskom manekenkom Lolitom Morenom. Treća žena bila mu je Marijana Kostić, posle nje oženio se Ukrajinkom Lilijanom Čudinovom, a potom Anastasijom Klimko.

Kako su listu „Bild“ otkrili svedoci sa lica mesta, odnosno Mikonosa, Mateus novu izabranicu nije ispuštao ni iz vida ni iz ruku dok su uživali u poslednjim danima leta. Budući da je okoreli zavodnik sklon zaljubljivanju preko noći, malo ko bi se začudio kada bi sutra izgovorio i šesto „da“.

Pročitajte: On je poseban muškarac u životu Marijane Mateus - Advokat je i ne voli da se eksponira (foto)

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia