Adrijana Lima odgovara hejterima: Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerke...

Adrijana Lima odgovara hejterima: Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerke...

Autor: | 18/11/2023

0

Adrijana Lima odgovorila na uvrede

Ne tako davno važila je za jednu od najlepših žena sveta. Otkako je po treći put postala mama, ime Adrijane Lime sve je ređe i bleđe na toj listi jer se njeno sadašnje lice mnogima ne dopada.

Jon Kopaloff/Getty Images for Lionsgate

 

Transformacija je toliko drastična da dežurni kritičari koriste svaku priliku da primete kako se „upropastila operacijama“. Da li je kriva estetska hirurgija ili je ipak u pitanju nešto drugo? Zanosna Brazilka uglavnom je stoički podnosila udarce, ali sada je rešila da odgovori.

Pročitajte: Ovo je bivša tašta Marka Jarića - Majku Adrijane Lime život nije mazio

Povodom aktuelnih rasprava na društvenim mrežama, pokrenutih posle njenog pojavljivanja sa partnerom Andreom Lemerom i decom na premijeri nastavka filma „Igre gladi“ u Los Anđelesu pre nekoliko dana, Adrijana je na Instagram-storiju napisala:

Instagram

 

„Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerke, dvoje predtinejdžera, jednog aktivnog dečaka, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa. Hvala na brizi.“ Priložila je i fotografiju bez šminke.

Pošto su komentari na storiju onemogućeni, ratovi oko izgleda slavne manekenke odvijali su se „sa strane“, u medijima koji su preneli njenu izjavu. Jedni su joj u komentarima čestitali na hrabrosti, drugi poručivali da „smanji botoks, filere ili šta je već ubrizgala u lice“.

 

 

Neki selebriti portali nastavljaju da spekulišu o kozmetičkim korekcijama, pa upoređuju njene stare i nove slike, pokušavajući da pronađu razliku. Ruku na srce, drastične su, ali treba uzeti u obzir činjenicu da se Adrijana porodila prošlog leta i da je po treći put postala majka u već ozbiljnim godinama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Frazer Harrison/Getty Images

Pročitajte još