Ime je dobio po nestvarnoj boji očiju: Sin Adrijane Lime napunio godinu dana i kao anđeo je FOTO

Ime je dobio po nestvarnoj boji očiju: Sin Adrijane Lime napunio godinu dana i kao anđeo je FOTO

Autor: | 08/09/2023

0

Sin Adrijane Lime dobio ime po nestvarnoj boji očiju

Adrijana Lima nije uspela da se vrati u formu ni godinu dana posle porođaja, a izgleda da se i ne trudi previše. Uživa u penziji, zvanično više nije manekenka i ne mora baš uvek savršeno da izgleda. Sada joj je važnija uloga majke.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Iz braka sa Markom Jarićem ima dve ćerke, Valentinu i Sijenu, a producentu Andreu Lemeru prošlog 5. septembra rodila je sina kome su dali ime Sijan, po nazivu za zelenkastoplavu nijansu. Dečak ima baš takve oči, pa je s razlogom dobio ime.

Pročitajte: Sama je birala - Marko Jarić podržao ljubav starije ćerke

 

Za razliku od devojčica, Sijana nema ni u javnosti, ni na maminim društvenim mrežama, verovatno zato što je još mali. Videli smo ga samo prošle jeseni tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, sa ocem.

Instagram

 
 

No, Adrijanina bliska prijateljica Ana Antić, ćerka našeg proslavljenog fudbalskog stručnjaka, otkrila je koliko je Sijan porastao. Povod je bio rođendan brazilske lepotice. Ovog juna proslavila je četrdeset drugi.

Instagram

 

„Srećan rođendan mojoj najboljoj drugarici. Želim da ti zahvalim na svoj podršci, mudrim rečima, velikodušnosti i ljubavi. Ti si definicija pravog prijatelja, neverovatna majka i istinski skromna osoba”, napisala je uz nekoliko zajedničkih fotografija. Na jednoj drži Adrijaninog sina koji je tada imao deset meseci.

Pročitajte: Majka joj je najlepša žena na svetu, a ona je sve nasledila od oca - Mlađa ćerka Marka Jarića je tatina mala kopija FOTO

Ana je uspešna stilistkinja i često sarađuje sa poznatim damama, a sa nekima je, kao što vidimo, postala i veoma bliska.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Pascal Le Segretain/Getty Images