Najveći ponos, snaga i radost: Upoznajte Vuka i Teodora, sinove Lene Kovačević (foto)

Najveći ponos, snaga i radost: Upoznajte Vuka i Teodora, sinove Lene Kovačević (foto)

Autor: | 03/03/2022

0

Sinovi Lene Kovačević su preslatki, upoznajte Vuka i Teodora

Da je i u veku u kojem caruju društvene mreže moguće sačuvati privatnost najbolji primer je Lena Kovačević o kojoj znamo mnogo toga, a zapravo ne znamo ništa.

Jedna od najlepših pevačica na ovdašnjoj sceni godinama je u skladnom braku, ali malo ko može da kaže kako izgleda njen suprug Veljko Brčin.

Pročitajte: Osmeh kao preslikan - Ovo je mama Lene Kovačević, stub porodice i dama ispred svog vremena

Andreja Damnjanović

 

Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijera, koktela. Imam rođenog brata, mnogo sam ponosna na njega i mnogo ga volim. Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu zainteresovani da se slikaju. Postoje mesta gde nastupam, pa suprug dođe, ali je nastavak te moje muške loze koja je skromna ‒ pojasnila je Lena, na čijem se Instagram profilu mogu videti tek dve slike na kojima nije muzička zvezda već „samo“ majka.

Pročitajte: Mnoge žene maštaju o ovome, a Leni Kovačević je to pošlo za rukom (foto)

Instagram

 

Lena i njen suprug Veljko imaju dva sina, Vuka i Teodora. Stariji dečak rođen je 2012, a mlađi tri godine kasnije. Njihove fotografije nikada se nisu pojavile u medijima.

‒ Oduvek sam želela da imam porodicu, rasla sam u kući u kojoj je porodica prioritet, a sve drugo se postiže. Kod nas je porodica uvek bila pokretačka snaga svega, tako je i danas. Decu vaspitavam onako kako sam i ja rasla, u pravoslavnom i hrišćanskom duhu. Naučila sam sinove da idemo u crkvu kad god možemo ‒ kaže ćerka legendarnog Dušana Kovačevića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti