Kraj ljubavi: Raskinuo najlepši turski glumački par

Kraj ljubavi: Raskinuo najlepši turski glumački par

Autor: | 01/03/2022

0

Raskinuli Hande i Kerem

Upoznali su se na setu, postali su dobri prijatelji, a onda je planula ljubav. Hande Erčel i Kerem Bursin snose najveće zasluge za ogroman uspeh serije „Pokucaj na moja vrata“. Prošle godine iz minuta u minut pratili smo kako se razvijala njihova veza, a sada mediji sa Bosfora šuškaju da su zgodni glumci na svoju priču stavili tačku. Dostavili su i dokaz.

Pročitajte: Hurem i Šeherezada su prošlost, ona je nova najpopularnija turska glumica

Cihan Alpgiray

 
 

Krajem januara Hande je otišla na rođendansku zabavu svoje sestre, a Kerem se prvi put nije našao u njenoj pratnji. Dovoljno da probudi sumnju turskih tabloida i ljubitelja sapunica... Počeli su da njuškaju poput Herkula Poaroa i ubrzo su zaključili da je – sve gotovo.

Inicijator raskida bila je, navode bliski izvori, lepa glumica. Nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je Kerem dozvolio da sve dospe do javnosti. Očajan zbog njene odluke, proteklih nedelja činio je sve što je mogao da bi je naterao da promeni mišljenje, čak je urgirao kod njenih prijatelja. Međutim, ništa nije pomoglo, bila je neumoljiva.

Pročitajte: Preplavljeni emocijama Hande Erčel i Kerem Bursin - Ludo smo se zavoleli

Promo

 
 

Iako zvuči kao scenario neke dramatične ljubavne serije kakve obožavaju u Turskoj, a i šire, priča je po svoj prilici istinita. Glavni protagonisti još se nisu oglasili.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti