Hande i Kerem ipak u ljubavi, odale ih fotografije sa Maldiva

Hande i Kerem ipak u ljubavi, odale ih fotografije sa Maldiva

Autor: | 21/04/2021

0

Hande i Kerem – ljubav više nije tajna...

Niko nije srećniji od fanova serije „Pokucaj na moja vrata“. Jer, izgleda da su bili u pravu... Glavni protagonisti Hande Erčel i Kerem Bursin uživaju na Maldivima – zajedno!

Ako vam je potreban dokaz, trenutno najpopularniji turski glumački par pobrinuo se i za to. Zajedničke fotografije sa lica mesta već drugi dan tresu društvene mreže. Iako je prva, nastala dok su ručali u restoranu, prilično mutna i na njoj bi mogao da bude prikazan bilo ko, naredne su razbile sve sumnje. Gde ima dima, ima i vatre, konstatovali su turski mediji.

„Pokušavam da se izgubim“, napisao je zgodni Kerem pored slike na kojoj su u gliseru. Oko njega raj: tirkizno more i mala ostrva tropskog arhipelaga.

Pročitajte: Hurem i Šeherezada su prošlost, ona je nova najpopularnija turska glumica

Instagram

 

Iste večeri Hande je objavila fotografiju romantičnog sutona zajedno sa lokacijom luksuznog rizorta. Kakvo savršeno mesto za veridbu, na primer… Da li se to upravo dešava na drugom kraju sveta, pitaju se fanovi. Ne bez razloga, jer su pet dana pre odlaska na Maldive Hande i Kerem „uhvaćeni na delu“ dok su zajedno izlazili iz jedne teretane u Istanbulu. Ako zajedno vežbate i zajedno idete u raj, nije baš da ste samo prijatelji i kolege, zar ne? Osim ako ih producenti nisu nagradili luksuznim odmorom, što nije isključeno budući da je njihov televizijski projekat postigao enormni uspeh.

Instagram

 

I dok je Keremov emotivni život velika nepoznanica, ili je bar to bio do sada, Hande je prošle jeseni stavila tačku na dugogodišnju ljubavnu priču sa poznatim turskim muzičarem Muratom Dalkilčem. Upravo tada upoznala je Kerema na snimanju prvih epizoda popularne serije. Dalje puštamo vašoj mašti na volju, a za inspiraciju prilažemo još fotogrtafija sa Maldiva...

Instagram

 

Instagram

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti