Vedrana Rudan izgubila vid: Mene je korona tresnula u oči, lekari nemaju objašnjenje

Vedrana Rudan izgubila vid: Mene je korona tresnula u oči, lekari nemaju objašnjenje

Autor: | 24/02/2022

0

Zdravlje Vedrane Rudan zabrinulo region

Vedrana Rudan, jedna od najkontroverznijih književnica regiona, objavila je na svom sajtu da se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, te da je izgubila vid.

Pročitajte: Tihi ubica - Bolest Gorice Nešović potresla javnost, omiljena radio-voditeljka izgubila vid

Rino Gropuzzo

 
 

- Drage moje, dragi moji! Mnogi ste mi pisali, hvala vam, i tražili od mene objašnjenje zašto se ne javljam. Odgovor je kratak iako mutan, ja sam poluslepa. Mene je korona tresnula u oči. Bila sam dva puta u bolnici, odlični lekari “ništa ne vide”, ne vidim ni ja. U daljini mi je sve jasno. I brda i doline. Ali... Imam problem sa gledanjem u mobilni, TV ekran, kompjuter, knjigu. Ne mogu čitati, gledati „Netflix“, surfati… Ja sam jedina osoba u Hrvatskoj koja pojma nema kako izgleda Hanina venčanica, uhapšeni ministar i šta pada i da li nešto uopšte pada na Ukrajinu -  piše Vedrana na svom sajtu.

Pročitajte: Razvod se još nije ohladio, a ona je već rekla „da“ - Ovo je novi izabranik Vedrane Rudan (foto)

Rino Gropuzzo

 

- Legendarni riječki oftalmolog, profesor Kovačević rekao je da lekari za ovo moje drugo stanje nemaju objašnjenje. Kad će mi se vid vratiti i hoće li niko ne zna. Čujem da u Rijeci nisam jedina slepica kojoj posle korone mobilni služi za slušanje muzike. Nažalost, propala mi je promocija knjige “Doživotna robija” na Sajmu knjiga u Novom Sadu, svi dogovoreni nastupi na televiziji, ne podnosim svetlo. Naočare za sunce su mi na nosu od jutra do mraka, hoću li postati Rej Čarls pitaj boga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin