Razvod se još nije ohladio, a ona je već rekla „da“: Ovo je novi izabranik Vedrane Rudan (foto)

Razvod se još nije ohladio, a ona je već rekla „da“: Ovo je novi izabranik Vedrane Rudan (foto)

Autor: | 23/06/2021

6

Udala se Vedrana Rudan

Sredinom juna Vedrana Rudan objavila je da se razvela posle trideset godina braka. Iako su mnogi bili ubeđeni da je reč o još jednoj dobroj šok-šali u njenom maniru, popularna hrvatska spisateljica zamolila je medije i pratioce na društvenim mrežama za „malo privatnosti u ovom osetljivom periodu“.

Kako je navela u svom blogu, odlučila je da se rastane od supruga jer je tokom pandemije i lokdauna shvatila da se njihova interesovanja razlikuju. Nju zanimaju samo torbe, a on je okupiran preventivnim zdravstvenim pregledima. Dok ona obilazi prodavnice, on posećuje privatne klinike.

Pročitajte: Vedrana Rudan - Sa mužem plešem zajedno 32 godine i još nam se nije zavrtelo u glavi

Rino Gropuzzo

 

‒ Kada sam se jednog dana iz grada vratila sa sedam novih torbi, rekao mi je da patim od „torbatitisa“. Odgovorila sam: „Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni, ti dane provodiš na klinikama. Jedini si u gradu koji u privatnoj klinici ima popust.“ Odselio se u kuću pokojnih roditelja, a ja sam ostala u našoj ‒ napisala je Vedrana, ali razvod nije bio jedino iznenađenje koje nam je priredila, jer je istom prilikom najavila i venčanje.

Kad pre, zapitali su se neki. Šta to sprema čuvena kolumnistkinja oštrog jezika? Razvod se još nije ohladio, a ona je već rekla „da“. Identitet izabranika ne otkriva, ali on je, rekla je, sasvim drugačiji čovek.

‒ Mlađi je 16 godina i pun života. Zaljubili smo se u jednoj prodavnici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a ja sam gledala u ljubičastu torbu. „Super je torba“, rekao je. Godinama me niko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš, pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kapirate? Koja dobra baza. Pa, da hodamo kroz život istim korakom. Otišli smo kod njega na piće, ostalo je istorija – slikovito je opisala Vedrana i dodala da će se venčanje održati u parku u Opatiji.

Udala se Vedrana Rudan - ko je misteriozni muškarac koji je osvojio njeno srce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

I održano je, prenose hrvatski mediji, a i ona na svom sajtu:

‒ Pop nas je pitao da li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo „da“. Moje cure su na nas bacale latice cveća koje su počupale u parku. Bacila sam buket. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, koju je za ruku držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Osećala sam se poput Čerčila. Turistima sam pokazivala „V“. „V“ kao Vedrana i „V“ kao Viktorija.

Otkrila je da je prethodno svako imao svoje veče – ona devojačko, on momačko. Odgovorila je i dežurnim kritičarima:

Pročitajte: Vedrana Rudan šokirala u emisiji uživo i uvredila Željka pred Jovanom Joksimović! (video)

Rino Gropuzzo

 

‒ Bolji je brak iz interesa nego brak bez interesa. Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja. Može li bolje? Znam, sve ima rok trajanja. Ja ću rok koji mi je preostao pretvoriti u rokenrol.

Komentari (6)

Loading
Muljko 16:35 23.06.2021
Odgovori

Mada je gospodja (u tranziciji 😁) meni izuzetno simpaticna,zbog britkog jezika na prvom mjestu,ipak dolija onom sto je Dzoni Stulic pjevao:..sto protiv mene cine rijeci moje.Dakle od drzanja za ruku sada vec omrazenog do nove mladosti sa novim suprugom i to brzinom kojom se zamalo krse zakoni fizike!Ipak svako dobro zelim... i oprez kada se,ubuduce,savjetuju i kritikuju tudji zivoti.

Bosa 17:45 24.06.2021
Odgovori

Srecno vi bilo Vedrana, mogu vam reci da se ta razlika u God. I ne vidi, jer ti izgledas ko cura.. Svaka ti cast, I zelim ti srecu.. I Bice srecna.. Vesela si I pozitivan, a to je vrlo bit o za srecu svakog coveka.. Uzivajte, I da do kraja zivota, do 105 pa opet Vasa ljubav traje.. Ljubim te I SRECNO

Branka 06:09 25.06.2021
Odgovori

Vedrana, hrabra zeno, cestitke! Uzivaj u svom mladjem partneru maximalno, zivot je jedan. I ne obaziri se ... Psi laju, vetar nosi!

Djokic Milijana 07:49 25.06.2021
Odgovori

Cestitke za divnu elokventnu hrabru pametnu intekekt7alno jaku ženu....uživajte u lepoj emociji...Srdačan pozdrav Milijana Djokic-Beigrad

Snežana Ilić hellomagazin