Bez vozačke dozvole, sa decom u kolima, 200 na sat: Supruga fudbalera Filipa Đorđevića počinila niz prekršaja, ovako se pravda

Bez vozačke dozvole, sa decom u kolima, 200 na sat: Supruga fudbalera Filipa Đorđevića počinila niz prekršaja, ovako se pravda

Autor: | 17/02/2022

0

Jovana Švonja na svim naslovnim stranama 

Nekadašnja manekenka i supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera „Crvene zvezde“ Filipa Đorđevića Jovana Švonja (31) glavna je tema o kojoj se priča u medijima. Ona je u noći između utorka i srede, oko 1.20 na putu Beograd‒Šid napravila više saobraćajnih prekršaja i ugrozila svoje i zdravlje svoje maloletne dece. 

Pročitajte: Jovanu Švonju ismejali zbog fotke bez filtera - Njen odgovor će vas oduševiti

Instagram

 

Naime, policija je te noći zaustavila automobil marke „BMW“ kojim je Švonja upravljala brzinom 196 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat, piše Alo.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozila bez važeće vozačke dozvole, jer joj je prethodna istekla, a sa njom u automobilu bila su i deca od četiri i šest godina.

Instagram

 

Oglasila se Jovana Švonja 

Protiv Jovane će biti podnete odgovarajuće krivične prijave, a advokatica lepe manekenke Iva Marković oglasila se u ime svoje klijentkinje. Njeno saopštenje prenosimo u celosti. 

„Jovana je vozila iz Verone za Beograd. Pre isključenja za Tošin bunar primetila je da je prati, a zatim i juri luksuzni automobil (nije bio službeni, nisu bile upaljene rotacije). Ona nije znala da je u pitanju policija, već je samo videla muškarce u kolima. Na tom delu puta vozila je preko dozvoljene brzine, ali ne više od 140 na sat. Pomislila je da je nepoznati muškarci jure iz obesti, zbog čega se uplašila za svoju i bezbednost svoje dece, jer je ranije imala vrlo neprijatno slično iskustvo. Podsećamo da je bilo 1.30 noću i da je bila sama sa decom, a da na putu nije bilo drugih vozila, niti bilo koga ko bi mogao da joj pomogne.

Pročitajte: Manekenka Jovana Švonja koja se udala za fudbalera i živi u Italiji imala je burnu prošlost

Policija je uključila rotaciju tek na 'Gazeli', gde je ograničenje 80, i ona je odmah zaustavila auto. Smatra da je bila podstreknuta da ubrza automobil i da su je namerno zaustavili na deonici na kojoj je ograničenje 80 kako bi postigli kvalifikaciju koja joj se stavlja na teret. Jovana nema prekršaja odranije i osuđuje svako nepropisno ponašanje učesnika u saobraćaju“, napisala je u saopštenju advokatica Iva Marković, prenosi Informer. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin