Jovana Đorđević: Volite se ljudi, traženje mana drugima neće vas prolepšati! (video)

Jovana Đorđević: Volite se ljudi, traženje mana drugima neće vas prolepšati! (video)

Autor: | 30/01/2016

0

Lepa manekenka Jovana Švonja Đorđević, srećno je udata za fudbalera Filipa Đorđevića sa kojim ima preslatku devojčicu Noel, ali i izgleda fenomenalno, a upravo ta činjenica je nekima očigledno "trn u oku".

Pošto je nekako postalo pravilo da se neko ko dobro izgleda, ima srećnu vezu, brak, lep i normalan život... ne gleda u pozitivnom svetlu i obasipa komplimentima, već mu se traži mana i po mogućstvu neka mračna tajna - "prljav veš".

Tako je na red došla i Jovana, iako je ona neko ko ne spada u kategoriju skandaloznih ličnosti koje "hrane" tabloide, te su neki poveli polemiku o tome koliko je "plastičnih operacija" imala, kako je uzgledala pre njih, da je više ličila na dečka nego na devojku...

Jovana je odgovorila na sve to na vrlo jednostavan način. Postavila je video koji je snimila sa Sašom Kovačevićem i uz njega napisala:

- Remember this? 2011 sniman, 2012. objavljen... Nedugo zatim mi se dešava nesreća u maju iste godine, nakon koje sam i odsekla kosu na mušku frizuru.  Niko nije bio nestrpljiviji od mene da mi kosa opet poraste... Znam da je borba sa vetrenjačama uzaludna, tako da je ovo poslednje što ću reći na tu, koliko vidim, veoma aktuelnu temu.
Šta mogu žabe nego da krekeću... Volite se ljudi, traženje mana drugima neće vas prolepšati spolja, a još manje iznutra.

A video posted by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Jan 29, 2016 at 1:48pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/instagram

Pročitajte još