Volela Cecinog dečka, pa fudbaleru rodila treće dete: Porodila se Jovana Đorđević

Volela Cecinog dečka, pa fudbaleru rodila treće dete: Porodila se Jovana Đorđević

Autor: | 24/05/2024

0

Manekenka Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, po treći put je postala majka. U porodilišu u Rimu na svet je donela dečaka čije ime još nije objavljeno.

Instagram

 

Uz fotografiju na kojoj se vidi bebina ruka napisala je “Dobro došao, maleni”, i stavila emotikon plavog srca.

Jovana i Filip zajedno su od 2014, već godinama žive u Italiji, imaju sina Leona i ćerku Noel, a upravo su dobili i treće dete. Sada je sreća još veća.

Pročitajte: Bez vozačke dozvole, sa decom u kolima, 200 na sat - Supruga fudbalera Filipa Đorđevića počinila niz prekršaja, ovako se pravda

Jedna od nazgodnijih žena fudbalera poznata je i po specifičnom modnom ukusu, pa se vrlo često nađe na meti italijanskih paparaca i modnih analitičara. Na društvenim mrežama voli da objavljuje detalje iz luksuznog privatnog života, zbog čega je takođe u centru pažnje.

Instagram

 

Jovana je danas u harmoničnom braku sa uspešnim sportistom, ali svojevremeno su atraktivnu manekenku povezivali sa još nekim poznatnim muškarcima.

Pomenimo tek Sašu Kovačevića, Vladu Vuksanovića, Cecinog bivšeg Aleksandra Jovovića...

Miloš Nadaždin

 

Pričalo se da je zbog kraha jedne veze Jovana pokušala da oduzme sebi život skokom s mosta u Dunav, ali je to demantovala.

I 2012. godine doživela je neprijatnost kada je na snimanju spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila je opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala je bez kose, zbog čega je u bolnici provela tri nedelje.

Iako su i taj događaj pratile kontroverze, manekenka je tvrdila da je reč o nesrećnom slučaju.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram