Ko je devojka najskupljeg srpskog fudbalera: Dušana Vlahovića dovodili su u vezu sa ovom poznatom pevačicom (foto)

Ko je devojka najskupljeg srpskog fudbalera: Dušana Vlahovića dovodili su u vezu sa ovom poznatom pevačicom (foto)

Autor: | 09/02/2022

0

Devojka Dušana Vlahovića intrigira javnost

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović, koji je 28. januara proslavio 22. rođendan, prelaskom iz Fiorentine u Juventus za neverovatnih 82 miliona evra ostvario je najveći transfer u istoriji srpskog fudbala. Prethodni rekord držao je Luka Jović, kome je Real platio šezdeset miliona evra da bi napustio Ajntraht.

Pročitajte: Najskuplji srpski fudbaler priznaje - Roditeljima bih sve dao, dovoljno mi je da imam za garderobu i da odem na more

Luka Šarac

 
 

Da će se fudbalskom klubu iz Torina uloženi novac vratiti brže nego što su se čelni ljudi nadali moglo se zaključiti već na prvom Vlahovićevom debitantskom meču. Na utakmici protiv Verone, prvi put u dresu Juventusa sa brojem 7, srpski golgeter je već u 13. minutu dao gol i tako u velikom stilu započeo novo poglavlje u životu. Mladi Beograđanin trenutno je, sa 18 pogodaka, na čelu liste najboljih strelaca italijanskog šampionata, ali i na one nezvanične – najpoželjniji srpski fudbaler

Pročitajte: Da li će Dušan Vlahović uspeti što nijedan srpski fudbaler nije

Profimedia

 

O ljubavnom životu Dušana Vlahovića ne zna se mnogo. Proletos je dovođen u vezu sa Elenom Kitić, pevačicom i ćerkom Mileta Kitića i Marte Savić, ali je te navode brzo demantovao fotografijom sa tadašnjom devojkom. 

Pročitajte: Dušan Vlahović nakon napisa o ljubavi s pevačicom objavio fotografiju s misterioznom devojkom (foto)

Instagram

 

Na put glasinama stala je i Elena kratkom porukom na Instagramu: “Ne verujte u lažne vesti i pustite me da živim.”

Mlada pevačica ubrzo je otpočela vezu sa učesnikom jednog rijalitija, dok je devojka Dušana Vlahovića i dalje misterija. 

Pročitajte: Šuška se - Svoj najveći hit Elena Kitić posvetila je njemu?

Instagram

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti