Rasna crnka i poroci Mikonosa! Dušan Vlahović uslikan na letovanju, u ovom izdanju ga niko nikad nije video FOTO

Rasna crnka i poroci Mikonosa! Dušan Vlahović uslikan na letovanju, u ovom izdanju ga niko nikad nije video FOTO

Autor: | 12/06/2023

0

Posle završetka uspešne sezone u italijanskoj ligi Dušan Vlahović odlučio je da malo predahne. Sezonu odmora otvorio je na Mikonosu, gde je kratko boravio kako bi „napunio baterije“ za nove pobede, ovog puta u nacionalnom dresu.

Naime, napadača Juventusa čekaju pripreme sa reprezentacijom Srbije, a potom prijateljski meč sa Jordanom i utakmica protiv Bugarske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Emilio Andreoli/Getty Images

 

Mladi fudbaler otkrio je pratiocima na Instagramu kako je proteklo „treniranje hedonizma“ na mondenskom grčkom ostrvu. Društvo su mu pravili prijatelji, a osim poznatih atrakcija jedne od najpopularnijih svetskih destinacija uživao je i u dnevnim žurkama na plaži.

Profimedia

 

Ako je mislio da će se odmoriti od publike, prevario se. Ovog puta u toj ulozi našli su se paparaci, koji su ga prepoznali čim je kročio na pesak. Kačket i tamne naočare nisu mu mnogo pomogli da se „kamuflira“.

Pročitajte: Dušan Vlahović otkrio deo atmosfere iz porodičnog doma - Okružen je pravim bogatstvom FOTO

S obzirom na to da nije bio u hladu ili pod suncobranom, egejsko sunce očigledno mu je prijalo, a verovatno mu je prijalo i društvo zgodnih devojaka koje su sedele pored njega.

Profimedia

 

Iza jednog od najplaćenijih srpskih fudbalera je turbulentan period. Sa saigračima iz Juventusa nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, a sezonu su završili na sedmom mestu u A ligi, što je daleko od svih snova i planova.

Profimedia

 

Takođe, italijanski mediji uveliko spekulišu u kom klubu bi Vlahović mogao da nastavi karijeru i uglavnom ga dovode u vezu sa Bajernom iz Minhena i madridskim Realom.

Profimedia

 

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti