Nikolija i Relja 7 meseci krili ime druge ćerke: HELLO! ekskluzivno saznaje kako se devojčica zove!

Nikolija i Relja 7 meseci krili ime druge ćerke: HELLO! ekskluzivno saznaje kako se devojčica zove!

Autor: | 09/02/2022

0

Nikolija i Relja – Ćerka dobila prelepo ime

Jedna od najvećih misterija našeg javnog života je ime drugog deteta Nikolije Jovanović i Relje Popovića. Ili je bar to bilo do danas. Mlada pevačica porodila se još letos, sredinom jula, a petogodišnja Rea, starija ćerka muzičkog para, jedva je dočekala društvo.

Pročitajte: Nikolija Jovanović dva meseca posle porođaja blista u bikiniju - Da li si ti ikada bila trudna (foto)

Instagram

 
 

- Postali smo mama i tata divne devojčice. Mnogo te volim i mnogo si hrabra – pohvalio se ponosni tata na Instagramu, uz fotografiju sa nevenčanom suprugom i njenim stomakom.

I od tada se srećna porodica nije oglašavala. Nisu želeli da nam kažu ni koje ime su odabrali za mlađu ćerku. Nikolija je, doduše, imala obrazloženje:

- Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti.

Pročitajte: Nikolija Jovanović prvi put u javnosti sa tromesečnom ćerkicom

Ata Images

 
 

Nikolija i Relja - Ćerka dobila internacionalno ime

Oni su tako odlučili, ali… Kada se bavite javnim poslom i imate puno prijatelja, a majka vam je jedna folk diva, prosto je nemoguće sakriti neke stvari, makar bile i najličnije. Posle skoro sedam meseci otkrivamo vam ime devojčice. Zove se Hana.

Danas su popularna kratka imena za decu, a Nikolija i Relja ponovo su se odlučili za jedno internacionalno. Postoji više verzija o poreklu imena Hana, koje je inače veoma popularno i jedno je od najstarijih. Ako se u obzir uzmu hebrejski koreni, značenje bi bilo “milostiva”, “milost”, “u Božijoj milosti”. Oni koji tvrde da je ime arapskog porekla kažu da znači “pametna”, „darovita“, “puna znanja”, “ona koja donosi sreću”, “vesnik radosti”. U drevnoj persijskoj kulturi Hana bi bila protumačena kao “carica”, „vladarka“ ili “uzvišena”. U svakom slučaju, vredna je divljenja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti