Brižan tata: Relja Popović prvi put za medije o ćerki Rei

Brižan tata: Relja Popović prvi put za medije o ćerki Rei

Autor: | 13/11/2020

0

Ćerka Relje Popovića i Nikolije Jovanović, četvorogodišnja Rea, uživa u detinjstvu daleko od medija i novinara, na čemu može da zahvali svojim roditeljima. I Relja i Nikolija čuvaju svoju privatnost, ne vole da iznose intimu u javnst, a ćerkine fotografije ne objavljuju na društvenim mrežama, ili to učine jako retko.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Ćerka Relje Popovića i Nikolije baš zbog toga što je nema u javnosti, privlači pažnju kako medija, tako i fanova na društvenim mrežama. Zato bilo kakva informacija o preslatkoj devojčici podigne ogromnu prašinu, a Relja je po prvi put za medije odlučio da govori o svojoj mezimici.

Na pitanje na koga Rea liči, Relja je iskreno rekao.

- Na sebe! Previše je ona svoja da bih je upoređivao sa nekim od nas dvoje. Ona je ona, mi smo joj roditelji - duhovito je naveo reper.

Pročitajte: Nikolija i Relja doneli važnu odluku - Idemo sami bez dadilja i bilo koga drugog, jer je to potrebno porodici!

Kako se i on i Nikolija bave javnim poslom, nameće se pitanje da li će i Reu podržati ukoliko krene istim putem.

- Daleko je to, stvarno ni ne razmišljam o tome. Mnogo mi stvari treba da uradimo u njenom detinjstvu. Tako da je ta odluka čime će se ona baviti predaleko. Mnogo dobrih stvari za nju treba da uradimo pre toga - rekao je brižno Relja Popović za "Blic".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti