Nikolija i Relja drugu ćerku dobili su pre četiri meseca, njeno ime privuklo veliku pažnju

Nikolija i Relja drugu ćerku dobili su pre četiri meseca, njeno ime privuklo veliku pažnju

Autor: | 22/11/2021

0

Nikolija i Relja - Ćerka svojim imenom podigla veliku prašinu

Nikolija Jovanović porodila se još sredinom jula, ali sve što znamo o tom lepom događaju je da su ona i njen partner Relja Popović dobili još jednu ćerku.

‒ Postali smo mama i tata divne devojčice. Mnogo te volim i mnogo si hrabra – pohvalio se ponosni tata na „Instagramu“, uz fotografiju sa nevenčanom suprugom i njenim stomakom.

Pročitajte: Nikolija Jovanović dva meseca posle porođaja blista u bikiniju - Da li si ti ikada bila trudna (foto)

Instagram

 

Porođaj je protekao u najboljem redu, a petogodišnja Rea, starija ćerka muzičkog para, jedva je dočekala društvo. I od tada se srećna porodica nije oglašavala... Nismo saznali ni kako se beba zove, a prošla su već četiri meseca.

Nikolijina mama, folk diva Vesna Zmijanac, tog srećnog dana kada je drugi put postala baka rekla je medijima da su svi u kući u euforiji i da još nisu odlučili kako će devojčicu nazvati. No, kako je mlada pevačica vešto skrivala drugu trudnoću, tako sada dobro krije i bebino ime. Posle nedavnog nastupa novinarima je objasnila zbog čega:

Pročitajte: Dobri odnosi su samo privid - Vesna Zmijanac konačno otkrila istinu o zetu Relji i nedavnom incidentu na aerodromu

Instagram

 

‒ Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prvog deteta. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još