Muzika ga ne zanima: Upoznajte Bajaginog sina, iznenadiće vas čime se bavi (foto)

Muzika ga ne zanima: Upoznajte Bajaginog sina, iznenadiće vas čime se bavi (foto)

Autor: | 08/02/2022

0

Bajagin sin je preslikan otac

Momčilo Bajagić Bajaga istinska je zvezda naše muzičke scene, sa stažom dugim četiri decenije. Za to vreme novinari nisu imali priliku da zavire iza ulaznih vrata njegovog doma, malo ko zna kako izgledaju njegova deca, a i sa suprugom Emilijom retko se pojavljuje zajedno u javnosti. 

Pročitajte: I najbolji greše - Čola odbio pesmu koja je postala vanvremenski hit, neki tvrde da se i danas kaje

ATA Images

 

Ništa od toga nije umanjilo njegovu popularnost. Štaviše, koncerti „Bajage i instruktora“ uvek su unapred rasprodati, a veći deo njegovog opusa slušaće i generacije koje dolaze. 

‒ Marko i Anđela su najveći kritičari mog rada, ali uvek su pozitivni. Oboje vole da slušaju moju muziku, mada primećujem da su krajnje subjektivni kad procenjuju moje pesme. Njihovo mišljenje uvažavam, ali mislim da im se uglavnom dopada ono što radim. Tako kažu ‒ istakao je Bajaga u jednom od retkih intervjua u kojima je spomenuo svoju decu koja, nije tajna, sa društvom redovno idu na tatine svirke. 

Ovo je Bajagin sin Marko 

Sin Marko rođen je 1990, godinu dana posle venčanja svojih roditelja, koji su u brak uplovili iz duge veze. Osam godina kasnije, 1998, stigla je i ćerka Anđela. 

Na pitanje da li je strog i autoritativan otac mnogima omiljeni muzičar odgovara: 

‒ Mislim da nisam, ali bolje je da to kažu moja deca. Ne usmeravam ih, samo nastojim da im pokažem sve što je lepo i korisno. Na njima je da izaberu šta vole. Utičem samo kad mislim da u nečemu greše, što se retko dešava, ali i tada se trudim da to radim nežno i diskretno.

Pročitajte: Za koga su Bajaga i Miloš Biković spremili iznenađenje za Dan zaljubljenih (video)

Beograd noću promo

 

Bajagin sin u detinjstvu je trenirao košarku, a zanimali su ga mediji i sportsko novinarstvo. Kad je došlo vreme za fakultet, opredelio se za pozorišnu produkciju. Njegova sestra Anđela oduvek je pokazivala veće interesovanje za muziku. 

‒ Anđela pomalo svira klavir, pomalo i gitaru. Išla je dve godine na časove pevanja kod moje dobre prijateljice Aleksandre Kovač, a opredelila se za dizajnersku školu ‒ otkrio je jednom prilikom Bajaga.  

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin