Ovo je jedina fotografija Bajagine ćerke: Upoznajte Anđelu, rođena je 1988. godine i do sada je niko nije video FOTO

Ovo je jedina fotografija Bajagine ćerke: Upoznajte Anđelu, rođena je 1988. godine i do sada je niko nije video FOTO

Autor: | 16/08/2023

0

Bajagina ćerka izgleda kao san

Momčilo Bajagić Bajaga istinska je zvezda naše muzičke scene, sa stažom dugim četiri decenije. Za to vreme novinari nisu imali priliku da zavire iza ulaznih vrata njegovog doma, pa tako malo ko zna kako izgledaju njegova deca, a vest da se muzičar nakon više od tri decenije razvodi od supruge Emilije odjeknula je kao grom iz vedra neba.

Miroslav Milić

 

Iako se sa suprugom kao i sa decom retko pojavljivao na gradskim dešavanjima, neretko je muzičar isticao kako su sin i ćerka njegova najveća podrška i oslonac, ali i najveći kritičari.

- Marko i Anđela su najveći kritičari mog rada, ali uvek su pozitivni. Oboje vole da slušaju moju muziku, mada primećujem da su krajnje subjektivni kad procenjuju moje pesme. Njihovo mišljenje uvažavam, ali mislim da im se uglavnom dopada ono što radim. Tako kažu - istakao je Bajaga u jednom od retkih intervjua u kojima je spomenuo svoju decu koja sa društvom redovno idu na tatine svirke.

Ata Images

 

Jedna od retkih fotografija na kojoj možemo videti kako je nekada izgledala ćerka Momčila Bajagića Bajage osvanula je na društvenoj mreži Instagram, a brojni fanovi muzičara sa oduševljenjem su komentarisali njegovu naslednicu koja je sada već velika devojka svoja i autentična.

Pročitajte: On 63, a ona... Ovo je Bajagina nova devojka, ljubav više nije tajna FOTO

Anđela je rođena 1988, osam godina nakon što je na svet došao Bajagin i Emilijin prvenac Marko, a muzičar nije krio da njegova mezimica pokazuje interesovanje za muziku:

- Anđela pomalo svira klavir, pomalo i gitaru. Išla je dve godine na časove pevanja kod moje dobre prijateljice Aleksandre Kovač, a opredelila se za dizajnersku školu - otkrio je jednom prilikom Bajaga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti