Posle 33 godine braka: Razveo se Momčilo Bajagić Bajaga

Posle 33 godine braka: Razveo se Momčilo Bajagić Bajaga

Autor: | 18/07/2022

1

Razveo se Bajaga

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga stavio je tačku na svoj tri decenije dug brak sa suprugom Emilijom. Kako saznaje "Objektiv", Bajaga i Emilija su se razveli iako ništa nije ni ukazivalo da u njihovom braku postoje problemi. 

Pročitajte: Bajaga postao deda, stigla devojčica prelepog imena - Imam lepu unuku, sad mi je sve opuštenije u životu

Ata Images

 

Jedan od najvećih kantautora na ovim prostorima godinama unazad privatni život čuvao je daleko od očiju javnosti, ali nikada nije krio da je, između ostalog, za njegovu briljantnu karijeru zaslužna i supruga Emilija.

Živeli su u istom kraju, upoznali su se slučajno u autobusu, zavoleli i venčali 1989. godine.

Ata Images

 

- Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o’ladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko meseci smo profurali - istakao je muzičar u jednom intervjuu za "Novosti".

 Njihov brak je trajao tri decenije, a iz ljubavi dobili su dvoje dece ćerku Anđelu i sina Mara koji im je nedavno podario i prvo unuče, malenu Saru. 

Emilija i Bajaga poslednji put su zajedno u javnosti viđeni 2019. godine. 

Komentari (1)

Loading
Jasna 20:24 18.07.2022
Odgovori

Optavdano samo ako se 1 od njih ili oboje zaljubilo u drugog ili drugu, razvod ima opravdanje, ovako sta du cekali 33 g.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti