Bajaga uhvaćen u Beogradu sa novom devojkom: Evo kako se ponašaju na ulici, sušta suprotnost Emiliji

Bajaga uhvaćen u Beogradu sa novom devojkom: Evo kako se ponašaju na ulici, sušta suprotnost Emiliji

Autor: | 18/09/2023

0

Momčilo Bajagić Bajaga se posle 33 godine braka razveo od supruge Emilije, ali do danas javnost nije uspela da sazna šta je razlog ljubavnog kraha godine.

Iako je mesecima govorio da uživa u slobodi, paparaci su ga početkom juna uhvatili u zagrljaju nove partnerke, a sada je novopečeni par ponovo dospeo u centar pažnje.

Ata Images

 

Naime, jedan korisnik društvene mreže X uhvatio je sasvim slučajno, objektivom svoje kamere Bajagu i njegovu izabranicu na Adi Ciganliji u Beogradu, gde je par iznajmio bicikle i uživao u sunčanom danu.

Pročitajte: Ovo je jedina fotografija Bajagine ćerke - Upoznajte Anđelu, rođena je 1988. godine i do sada je niko nije video FOTO

Mnogi su prokometarisali da je Emilija sa kojom je u braku dobio dobio sina Marka i ćerku Anđelu, sušta suprotnost sadašnje izabranice koja je kako se šuškalo odavno prešla da živi kod muzičara.

Twitter

 

Podsetimo, javnost je zatekla vest da se Bajaga razveo od supruge Emilije, a on je nakon medijske ćutnje na društvenoj mreži Fejsbuk i sam otkrio da je na brak stavio tačku.

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - otkrio je on tada na Fejsbuku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti