Džiboni: Sve je spremno za koncert u Beogradu

Džiboni: Sve je spremno za koncert u Beogradu

Autor: | 23/10/2013

0

Iako je do prvog velikog Džibonijevog koncerta u Beogradu ostalo tri dana, već je sasvim izvesno da će ovaj koncert biti rasprodat. U prodaji je ostalo još malo ulaznica za tribine i Fan-Pit.
Džiboni će nastupiti u Kombank Areni, u petak 25. oktobra 2013. godine sa početkom u 21 čas, u organizaciji AAA produkcije. Sve domaće obožavaoce očekuje pravi koncertni spektakl u okviru koga će splitski kanautor pevati sve svoje brojne hitove kao sto su "Libar", "Posoljeni zrak, razlivena tinta", "Žeđam", "Zamoli me", "Činim pravu stvar", "Oprosti" i mnoge druge, a takođe i pesme sa aktuelnog albuma "20 Century Man" koji je objavljen širom Evrope.
Na pitanje kako se oseća pred koncert u Areni, kratko je izjavio:
- Nemam tremu na klasičan način. Kad čovek radi koncert za 10.000 ljudi, to je kao da zovete hiljade ljudi na svadbeni ručak. (smeh) Veliki je to pritisak i obaveza. Ne smem da omanem, mora sve da bude "postavljeno kako treba na stolu".
Pored pratećeg benda, podršku će mu dati dva gitarska virtuoza – Stiv Stivens, gitarista Bili Ajdola, i Vlatko Stefanovski. Svoje vokalne sposobnosti beogradskoj publici predstaviće pevačica Maya Azucena, Londonski Gospel Hor i harizmatični pevač Damir Urban.
Nastup jednog od najcenjenijih regionalnih izvođača razlikovaće se od svih njegovih prethodnih koncerata po tome što se neće uživo prenositi putem medija već će jedinstveni osećaj biti dostupan samo za posetioce koncerta.
Ulazi u Arenu biće otvoreni već od 19:00 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost.
Preostale ulaznice za koncert Džibonija u Kombank Areni mogu da se nabave na prodajnim mestima Gigs Tix, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mestima kao i preko sajtova www.gigstix.com, www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se prodaju po ceni 3.490 za Fan Pit, 2.490,00 za nivo 400 I kategorija, 2.190 za Nivo 400 II kategorije i 9.990,00 za lože.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin