Džiboni: Novi album najprodavaniji u Srbiji

Džiboni: Novi album najprodavaniji u Srbiji

Autor: | 22/11/2013

0

Hrvatski pevač, Zlatan Stipišić Džiboni objavio je ekskluzivni dupli CD, "20th Century Man + Live" samo za teritoriju Srbije, koji je u oktobru bio najprodavanije izdanje, prema podacima kuće Multi Dalas Mjuzik Šop.
Ovo specijalno izdanje sadrži album "20th Century Man" sa novim pesmama na engleskom jeziku i "Live" album, na kojem se nalazi 12 dobro poznatih hitova snimljenih na koncertima tokom "Mirakul" i "Toleranca" turneje.
Album "Live" sadrži pesme koje nikada pre nisu bile objavljene na nekom od Džibonijevih lajv izdanja, osim dve numere koje su na ovom albumu urađene u potpuno novom aranžmanu. Ujedno, objavljivanje tog albuma predstavlja svetsku premijeru i samo ovde može da se kupi u obliku duplog CD-a. Džiboni je napravio svoj prvi iskorak na inostranu muzičku scenu sa albumom "20th Century Man". Album je u potpunosti otpevan na engleskom jeziku i predstavlja iskorak na inostranu muzičku scenu. Dupli album "20th Century Man + Live" izdali su Terra Divina, zastupnik i distributer najboljih istarskih vina u Srbiji, i regionalni MTV kanal, a dostupan je u prodaji širom Srbije u Multi-Dalas Mjuzik Šopu i svim bolje opremljenim CD šopovima i knjižarama, benzinskim pumpama, Grinet kafeterijama, Delfi knjižarama i hipermarketima.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin