Predrag Mijatović: Porodično letovanje u Crnoj Gori

Predrag Mijatović: Porodično letovanje u Crnoj Gori

Autor: | 08/08/2015

0

Bivši proslavljeni fudbalski as Predrag - Peđa Mijatović već neko vreme uživa u porodičnom odmoru na Crnogorskom primorju. U društvu supruge Anete i njihovih kćerki Nade, Nine i Lole, rođeni Podgoričanin opuštao se na obali Jadranskog mora u rodnoj zemlji, koju posećuje svakog leta. Bivši reprezentativac i sportski direktor španskog “Real Madrid”, a danas sportski menadžer sa pedigreom, uživao je u morskim čarima sa suprugom, sa kojom je u braku petnaest godina. Poznato je da Mijatović nije veliki poklonik medijskog eksponiranja, zbog čega se on i njegova porodica retko kad mogu videti u punom sastavu. Ipak, jedno popodnevno uživanje na plaži sa suprugom i mlađim članovima porodice i prijateljima, zabeleženo je fotoobjektivom. Mijatovići su za svoje mesto za uživanje pod suncem odabrali plažu Sveti Stefan, na kojoj su se opuštali na ležaljkama uz kafu i vodu, a spas od visoke temperature pronašli su u plivanju. S obzirom na to da se nisu odvajali ni na trenutak, posetiocima plaže bio je pravi izazov da zamole poznatog sportistu da izdvoji vreme za fotografisanje sa njima. Strpljenje im se isplatilo. Nasmejani i bezbrižni, nekadašnja manekenka i bivši prvotimac “Partizana” i “Real Madrida” višednevni odmor iskoristili su i za odlazak na otvaranje luksuznog kompleksa apartmana “Duckley Gardens” u Budvi.

U isto vreme u Crnoj Gori boravi i Elena Karaman-Karić, bivša supruga Predraga Mijatovića, koja uživa u svom raskošnom domu u mestu Ljuta. Reč je o čistoj slučajnosti, s obzirom na to da bivši supružnici nisu u bliskom odnosu, ali zajedno vode računa o odgajanju njihovog dvadesetdvogodišnjeg sina Luke, koji gradi glumačku karijeru u Njujorku. Za razliku do oca, koji boravak u Crnoj Gori koristi isključivo za odmor pred povratak poslovnim obavezama, Lukina majka, dizajnerka enterijera, završava rad na jednom luksuznom hotelu u Crnoj Gori, koji će uskoro biti svečano otvoren. Elenin i Predragov stariji sin Andrej, koji je rođen sa cerebralnom paralizom, preminuo je 2009. godine, a nijedno od Mijatovićeve dece nije krenulo očevim sportskim stopama. Luka je odabrao umetnički put, dok Nina, Lola i Nađa imaju neka druga interesovanja, iako su im časovi jahanja jedan od omiljenih hobija. U jednom od retkih intervjua u kojima je govorio o članovima svoje porodice, proslavljeni sportista izjavio je da sve četvoro dece imaju takmičarski duh i da ih krasi samodisciplina, svojstvena sportistima.

Posle letnjeg predaha u rodnoj Crnoj Gori, porodica Mijatović uskoro se vraća u porodični dom u španskoj prestonici Madridu.

Komentari (0)

Loading
Hello! Star

Najnovije vesti