Ponosni roditelji: Prelepe vesti u domu Anete i Peđe Mijatovića

Ponosni roditelji: Prelepe vesti u domu Anete i Peđe Mijatovića

Autor: | 19/06/2021

0

Ćerka Peđe Mijatovića završila je srednju školu i upisala koledž na kome studiraju njene starije sestre

Iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena. Još ako je ta žena lepa, zgodna, mudra, a i sama uspešna, izreka koju pominjemo dobija pun smisao i mnogo više od toga. Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović i njegova supruga Aneta, nekadašnja manekenka, danas ugledna dizajnerka enterijera, u maju su proslavili 21 godinu srećnog braka, u kome su dobili ćerke Nađu, Ninu i Lolu. No, nedavno su imali još jedan važan povod za slavlje.

Pročitajte: Aneta i Peđa Mijatović proslavili 21 godinu ljubavi, pogledajte kako je slavni par izgledao na venčanju (foto)

Privatna Arhiva

 

Najmlađa Lola završila je internacionalnu srednju školu u Madridu („International Baccalaureate ICS“) i upisala biznis i pravo sa politikom i filozofijom na univerzitetu „ICADE“, pridruživši se starijim sestrama koje na istom koledžu završavaju četvrtu, odnosno treću godinu.

Peđa je uvek s ponosom isticao kako je njegov porodični dom u sigurnim rukama lepe Anete. Nije lako u korak pratiti profesionalnog sportistu, ali ona je ta koja „hendluje“ stvari i njihov život čini harmoničnim. Dokaz da prva rečenica ove priče nije tek puka fraza. Mijatovići su odlučili da nastave život u Španiji, uz opciju da Beograd i Crnu Goru posećuju kad god požele. A sa decom dolaze skoro svakog leta.

Ćerka Peđe Mijatovića završila srednju školu i pošla stopama sestara

Privatna Arhiva

 

‒ Veoma mi je važno da ne zaborave naš jezik, da neguju prijateljstva i sve ono što nas čini pravim Balkancima. Nadam se da će i moje ćerke jednog dana sa svojim porodicama posećivati ove prostore, to je nešto što nikako ne smemo da izgubimo – rekao je nekadašnji sportski direktor „Reala“ kada je pre nekoliko godina u Beogradu sa porodicom i prijateljima slavio punoletstvo najstarije ćerke.

‒ Meni nikada nije bilo teško da se uklopim u Peđine obaveze i ritam, čak ni dok je profesionalno igrao fudbal. Oduvek sam takav život smatrala privilegovanim. Iskoristila sam to vreme da proširimo porodicu, učila sam jezike, trudila se da se upoznam sa što više nacionalnih kuhinja, radila na sebi – otkrila je tada Aneta, koja je završila dizajn na Institutu u Madridu, a specijalizovala se i za dekoraciju hotela.

Pročitajte: Filmska ljubavna priča - Supruga Peđe Mijatovića je sve što jedan muškarac može da poželi

Privatna Arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti