Prelep dupleks sa božanstvenim dvorištem: Ovde žive Nikola Rokvić i Bojana Barović sa sinom i ćerkom (foto)

Prelep dupleks sa božanstvenim dvorištem: Ovde žive Nikola Rokvić i Bojana Barović sa sinom i ćerkom (foto)

Autor: | 13/01/2022

5

Dom Nikole Rokvića i Bojane Barović će vas oduševiti 

Nikola Rokvić i Bojana Barović ostvarili su nešto što je za mnoge nedostižan san – da žive u gradu, a da imaju svoje „parče zelenila“. Njihov dupleks u novobeogradskim blokovima nalazi se u novim, moderno dizajniranim zgradama, pa su sa stanom u prizemlju dobili i prostrano dvorište.

Pročitajte: Pale su maske, Nikola Rokvić prvi put o razvodu - Mučili smo se mnogo

Instagram

 

Otvoreni prostor ograđen je zelenilom, a dovoljno je velik da u njega mogu da se smeste udobna garnitura, stolica za sunčanje, čak i kućica u kojoj njihova deca Leona i Simeon uživaju u igri. Jedan deo je čak zatravnjen pa Rokvići u ova vremena, kada kovid vreba na svakom koraku, nemaju potrebu da idu dalje od svog doma da bi bili na vazduhu.

Instagram

 

Dom Nikole Rokvića i Bojane Barović za praznike pretvoren je u čaroliju 

Novogodišnje praznike proveli su u toplom domu, uživajujući pored raskošno okićene jelke, a pre svega u činjenici da su zajedno i da se neizmerno vole.

Instagram

 

Vredna mama Bojana prethodno je dosta vremena provela u kuhinji pripremajući suprugu i deci njihove omiljene poslastice.

Pročitajte: Dom Nikole Rokvića i Bojane Barović je najsrećnije mesto na svetu, osmesi govore više od reči (foto)

Instagram

 

Inače, porodica Rokvić je početkom godine obeležila slavu, „Svetog Stefana“, kada su sa pratiocima na „Instagramu“ podelili sliku na kojoj su njihovi mališani za stolom na kome je slavski kolač.

Instagram

 

 

Komentari (5)

Loading
Ccccccccc 10:45 14.01.2022
Odgovori

Kad neko umre , pogotovo kad je nosilac Slave u porodici , onda se Slava NE slavi !!!!

Zvezdana 14:14 14.01.2022
Odgovori

Deca Rokvica na slikama ne izgledaju srećna i nasmejana. Rokvic da manje priča o popovima i da se istinski posveti svojoj deci i supruzi. Da li je on prolupao ? Kada deci pruži sve što treba i izvede ih na put neka se zamonašio kad je bas tako čista dušica. Brat mu je normalan covek.

Boka 19:57 15.01.2022
Odgovori

Slava se obelezava uvek,ali se gosti ne pozivaju.Sveca,kolac i zito!!!

Biserka 20:38 15.01.2022
Odgovori

Divni mladi ljudi, divna deca srećna i zdrava.Slava se ne prekida kada se upokoji član porodice, ljudi odaje se počast Svetitelju slavi se Svetac na ždere se, ne napija se, ne veselise.Što se tiče mladjeg Rokvića meni lično je zasmetalo njegovo ponašanje na sahrani Marinka i ono cmakanje od strane nezrele žene mu

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti