Imala je samo mesec i po dana kada je ostala bez mame: Ćerka Ene Begović izrasla u nestvarnu lepoticu (foto)

Imala je samo mesec i po dana kada je ostala bez mame: Ćerka Ene Begović izrasla u nestvarnu lepoticu (foto)

Autor: | 12/01/2022

0

Ćerka Ene Begović imala je samo mesec i po dana kada je ostala bez majke. Tog kobnog 15. avgusta 2000. godine hrvatska glumica i vanserijska lepotica sela je u automobil sa suprugom Josipom Radeljakom i svojom majkom Terezom, koja je u naručju držala bebu, i iz njihove kuće na Braču krenula u posetu kompozitoru Stipici Kalođeri na drugom kraju ostrva. Nažalost, do odredišta nisu stigli. Džip se survao niz provaliju. Eni nije bilo spasa, ostala je na mestu mrtva. Ostali su prošli sa lakšim povredama, a Lana je završila u bolnici.

Pročitajte: Mia Begović - Već 15 godina čuvam uspomenu na sestru Enu

Instagram

 

Narednih godina nismo je viđali u javnosti, pa su se mnogi na ovim prostorima pitali šta se dešava sa ćerkom čuvene glumice. Iako su joj društvene mreže zaključane, neke fotografije ipak uspevaju da pronađu put do medija, pre svega zahvaljujući njenom ocu. Ako je suditi po onome što vidimo na tim slikama, gospodin Radeljak s pravom je ponosan na mladu damu.

Pročitajte: Silvana je u trenutku pogibije imala ćerku od 12 godina, danas Gordana Armenulić živi sa velikim bolom - Majko, ostala sam te željna (foto)

Facebook

 

Ćerka Ene Begović nasledila je majčinu lepotu i gracioznost, ali ne i umetničku crtu. Odlučila se za potpuno drugačiju profesiju i uspešan je student ekonomije i menadžmenta na univerzitetu „Bocconi“ u Milanu.

Prepoznajete li Enine crte na licu lepe Lane?

Facebook

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti