Silvana je u trenutku pogibije imala ćerku od 12 godina, danas Gordana Armenulić živi sa velikim bolom: Majko, ostala sam te željna (foto)

Silvana je u trenutku pogibije imala ćerku od 12 godina, danas Gordana Armenulić živi sa velikim bolom: Majko, ostala sam te željna (foto)

Autor: | 11/10/2021

0

Ćerka Silvane Armenulić otvorila dušu

Film „Toma“ ni posle mesec dana od početka prikazivanja u bioskopima ne prestaje da intrigira javnost. Iz dana u dan isplivavaju novi detalji iz života Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, glavnih junaka novog rediteljskog ostvarenja Dragana Bjelogrlića.

Pročitajte: Glumica uzbuđeno podelila vesti - Tamara Dragičević u ulozi života

Aleksandar Letić

 

O muzičkim legendama svedočili su mnogi njihovi savremenici: prijatelji, kolege, članovi porodice. Ipak, jedna osoba, mada jako važna, ostala je u senci.

Reč je o Gordani Armenulić, rođenoj u braku Silvane i Radmila Armenulića, bivšeg tenisera. Ona je, kada je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći 1976, imala samo 12 godina. Tog 10. oktobra, po povratku sa koncerta u Aleksandrovcu, sa njom su nastradali njena rođena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Facebook

 

Ćerka Silvane Armenulić ostala je željna majke

Povodom 45 godina od smrti majke, koju je prerano izgubila, Gordana Goga Armenulić na svom profilu na „Fejsbuku“ je napisala:

‒ Draga Majko, vraćam se u detinjstvo i one sretne dane koje smo provele zajedno. Teško je bez tebe. Hvala ti na svim zagrljajima, toplim rečima i poljupcima koji mi stalno greju dušu. Živiš u svakom danu kroz moje misli, sve ove godine. Živećeš u meni zauvek. Ostala sam te željna, Majko. Neka te Anđeli i Bog čuvaju. Volim te mnogo.

Pročitajte: Neočekivani poziv posle ponoći - Te kobne oktobarske noći Lepa Lukić nije sela u auto sa Silvanom, a trebalo je

Facebook

 

Gospođa Armenulić, koja danas ima 57 godina, nikada se nije eksponirala u javnosti. Poznato je da je završila Prirodno-matematički fakultet u Beogradu i da je radila kao profesor matematike u Matematičkoj gimnaziji i školi „Kralj Petar Prvi“. Majka je dva sina.

Facebook

 

Na Gordaninom profilu na „Fejsbuku“ mogu se videti i crno-bele fotografije koje svedoče o srećnim danima detinjstva, pre nego što ju je sudbina surovo odvojila od majke. Njeni poznanici i prijatelji kažu da likom neodoljivo podseća na Silvanu, koja je važila za jednu od najlepših žena svog vremena.

Facebook

Facebook

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti