Bitka roditelja za život deteta: Ljubav Gorana Šušljika i Irine Dečermić srušila je sve granice, a onda je u trudnoći stigla najteža vest

Bitka roditelja za život deteta: Ljubav Gorana Šušljika i Irine Dečermić srušila je sve granice, a onda je u trudnoći stigla najteža vest

Autor: | 11/01/2022

0

Goran Šušljik i Irina Dečermić u braku su više od dve decenije 

Susret Gorana Šušljika i njegove supruge Irine Dečermić, pre dvadeset godina, bio je na neki način sudbinski. Leto 1999. godine proveo je u malom crnogorskom mestu Rose, planirajući da posle toga spakuje kofere i preseli se u Bocvanu, za koju je čuo da je „obećana zemlja“.

‒ Moja familija je godinama letovala u Rosama, a ja sam svratila da ih vidim ‒ pričala je lepa kompozitorka i pijanistkinja u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

 ‒ Ispostavilo se da su za kratko vreme moja mama i Goran postali dobri drugari. Govorila mi je: „On je tako dobar dečko“. (smeh)

Pročitajte: Goran Šušljik i Irina Dečermić -  Oboje smo temperamentni, nemoguće je drugačije

ATA Images

 

Goran je, zaista, nekoliko meseci kasnije otišao u Bocvanu. Međutim, čim je sleteo, shvatio je da tu ne želi da ostane, pogotovo ne bez Irine, u koju se na prvi pogled zaljubio. Kupio je povratnu kartu za Beograd, preko Pariza, gde je posetio Irinu, ostalo je istorija.

Privatna Arhiva

 

Irina Dečermić, ćerka proslavljenog glumca Stojana ‒ Coleta Dečermića i profesorke Ubavke Jovanović, pre toga je godinama živela na relaciji London‒Pariz, ali je zbog ljubavi odlučila da promeni život iz korena i vrati se sa Goranom u Beograd.

Iza nje je u to vreme bila 17 godina duga veza, kasnije i brak sa glumcem Žan-Markom Barom. Zanimljivo je da su i posle raskida nastavili da neguju prijateljske odnose, čak su sarađivali na predstavi „Krojcerova sonata“, koju je režirao Goran Šušljik.

Pročitajte: Goran Šušljik i Irina Dečermić - Ljubav je jača i od smrti

Promo

 

U godinama koje su usledile Goran i Irina dobili su dva sina, Đorđa i Dušana.

‒ Đorđe je izrazito društven. Dovoljno je da se jednom sa nekim vidi i poigra, već sledeći put spreman je da ode u goste kod njega, čak da prespava. Otvoren je, ne krije emocije, dok je Dušan sušta suprotnost. Ali, takav je zbog problema sa sluhom, jer do godinu i pet meseci nije ništa čuo. Rođen je sa šest i po meseci. Kao posledica svega oštećen mu je sluh ‒ pričala je Irina u jednom intervjuu.

Pročitajte: Irina Dečermić i Goran Šušljik - Intimni dnevnik bučne porodice

‒ Sad uz pomoć aparata čuje i može da priča. Njega niko ne interesuje, dovoljni smo mu mi. Voli i svoju dadilju, vezan je za nju, viđa je svakodnevno pa je to i normalno. U početku mu se nije išlo u vrtić, sad je drugačije. Na testu koji su radili u obdaništu pokazao je natprosečnu inteligenciju. Poslednjih meseci primećujemo veliku promenu, sigurniji je u govoru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti