Goran Šušljik otkrio kako su usvojeni sinovi baš njemu bili suđeni: Video sam ženu koja u naručju drži dete...

Goran Šušljik otkrio kako su usvojeni sinovi baš njemu bili suđeni: Video sam ženu koja u naručju drži dete...

Autor: | 12/07/2023

0

Goran Šušljik i Irina Dečermić upoznali su se još 1999. godine i duže od dve decenije uživaju u skladnom braku. Porodičnu sreću uveličala su im dva sina, Đorđe i Dušan, rođena braća koju su usvojili.

ATA Images

 
 
 

Supružnici dečake odgajaju sa mnogo ljubavi i nežnosti, i ne pomišljajući da nisu njihovi biološki potomci, a prilikom gostovanja u emisiji „U krugu porodice“ naglasili su da je roditeljski instikt urođen u svakom od nas.

Pročitajte: Bitka roditelja za život deteta - Ljubav Gorana Šušljika i Irine Dečermić srušila je sve granice, a onda je u trudnoći stigla najteža vest

Priznati glumac i pijanistkinja priznali su da nikada nisu previše pričali o usvajanju, niti su tu temu naširoko analizirali. Samo su jednog dana „presekli“ i odlučili da postanu roditelji.

− Bez obzira na to što postoje složene zakonske procedure, sve je išlo mnogo jednostavnije nego što bi ljudi pomislili. Unutar nas je postojala snažna volja i želja koja nas je vodila. Ovo je možda prava prilika da ohrabrimo sve koji razmišljaju o usvajanju, a imaju neku dilemu. Nije ništa strašno, štaviše divno je. To čak nije pitanje nekih plemenitih ciljeva, nego normalna ljudska potreba da svoj život deliš sa nekim – rekao je Goran Šušljik i dodao da su postojali znaci koji su ukazivali na to da su baš ta dva dečaka „određena“ njima.

Insajder printscreen

 

− Đorđe je imao godinu dana kada smo ga prvi put videli i bio je u hraniteljskoj porodici. Sećam se, parkirali smo kola nedaleko od kuće i dok smo se približavali videli smo ženu koja drži dete u naručju. Onako mali odjednom se ispravio, širom otvorio svoje krupne i lepe oči i raširio ruke. Izgledalo je kao da nas čeka. To osećanje da je spreman za nas možda je bilo samo naše „učitavanje“, ali to je naša priča.

Pročitajte: Lola i Mila znaju da smo ih rodili iz srca - Sergej Ćetković otkrio kako je ćerkama rekao da su usvojene

Tri godine kasnije rodio se Dušan.

− Tih dvadesetak minuta vožnje, dok smo išli po njega, pamtim kao najuzbudljivije trenutke svog života. U isto vreme sam osećala veliko uzbuđenje i strašnu tremu jer idem da upoznam svoje dete – priznala je lepa umetnica.

ATA Images

 

Bračni par je istakao da su prema dečacima uvek gajili osećanja ništa manja od onih koja bi imali da su ih dobili prirodnim putem.

− Sećam se, prvi put smo otišli na more sa Đorđem. I tako mali bio je nemiran, kao što je nemiran i sada sa 15 godina. Sedeli smo uveče na nekoj terasi, bio sam okrenut na drugu stranu, ali sam nekako video da naglo pada sa stolice. Stigao sam da pružim šaku i zadržim njegovu glavicu da ne udari o tlo. Tad sam postao siguran da sam otac – otkrio je Goran Šušljik u iskrenoj i emotivnoj ispovesti.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti