Strepnja je sve veća: Božićna čestitka Jelene Đoković rasplakala svet (foto)

Strepnja je sve veća: Božićna čestitka Jelene Đoković rasplakala svet (foto)

Autor: | 07/01/2022

2

Božićna čestitka Jelene Đoković nateraće vas da se zapitate samo jedno 

Ove godine najveći hrićanski praznik porodica najboljeg tenisera sveta dočekala je razdvojena. Novak Đoković Božić provodi zarobljen u imigracionom smeštaju u Australiji gde čeka ishod situacije sa žalbom na odbijenu vizu za ulazak u zemlju. Za to vreme njegova supruga Jelena sa sinom Stefanom i Tarom praznik obeležava kod kuće sa strepnjom šta će se dogoditi. 

Pročitajte: Nikad stresniji Badnji dan i Božić! Nole zarobljen u Melburnu, Jelena sa Tarom i Stefanom šalje snažnu poruku

Profimedia

 

Jelena je odlučila da se armiji pratilaca na Instagramu i celom svetu obrati snažnom porukom.

"Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva.

Hvala vam, dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila", napisla je mudro Jelena i oduševila svet. 

Pročitajte: Prvi snimak Novaka Đokovića iz imigracionog centra, pa ovaj čovek je neverovatan (video)

 

 

Komentari (2)

Loading
Jelena 20:32 07.01.2022
Odgovori

Čuj, rasplakala svet. Ko piše ove članke/naslove?? Svet je besan što Novak nije vakcinisan, a našim ljudima je dosta cirkusa oko svake vesti.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti