Drama u Melburnu:  Novak zadržan na aerodromu, preti mu hapšenje

Drama u Melburnu: Novak zadržan na aerodromu, preti mu hapšenje

Autor: | 05/01/2022

0

Drama u Melburnu - Novaku preti hapšenje

Sreću zbog Novakovog učešća na prestižnom turniru u Australiji prekinuo je skandal koji se trenutno odigrava u Melburnu. Povodom njegovog odlaska bura se ne stišava, a od trenutka kada je saopšteno da je Nole dobio medicinsko izuzeće nastao je opšti haos.

Pored svih pretnji i napada koje konstantno trpi, problem je nastao pri sletanju u Australiju, preciznije u Melburn, jer je imao problema sa vizom koja mu je odbijena.

Pročitajte: Ovaj dan se čekao, svet na nogama - Novak Đoković krenuo u Melburn (foto)

Guliver Getty Images

 

Dok se čeka rešenje tog problema pojavila se informacija da bi drama u Melbrunu mogla da dobije dva epiloga, jedan je da bi Novaka mogli da pošalju u imigracioni pritvor i deportuju iz Australije. A drugi je da se desi ono što je australijski "Ejdž" najavio kao mogućnost - granična policija, kao savezni organ, ima diskreciono pravo da dozvoli Đokoviću ulazak u državu i pored poteza Vlade države Viktorija, koja je, prosto, lokalna vlast i tome ne bi mogla da se usprotivi.

Pročitajte: Majka bi zbog sina sve istrpela - Pravi odnos Dijane i Jelene Đoković više se ne može sakriti, fotografija ne laže

Nikola Krstić/Profimedia

 

Tako tvrdi "Herald Sun", najpoznatiji i najpouzdaniji medij u Australiji. Tačnije, reč je o navodima koje oni prenose.

- Jedan izvor nam je rekao da će Đokovića možda poslati u Imigracioni pritvor, navodi "Herald Sun".

Novak je za sada na carini, čeka rešenje cele situacije, a za to vreme je otkriveno i zašto je dobio medicinsko izuzeće - prenosi Kurir.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti