Nakon što joj je dečko doživeo stravičnu nesreću: Ivana Dudić uplovila u novu romansu, fotografija ne laže

Nakon što joj je dečko doživeo stravičnu nesreću: Ivana Dudić uplovila u novu romansu, fotografija ne laže

Autor: | 04/01/2022

0

Dečko Ivane Dudić je ovaj misteriozni muškarac

“Ja se jako teško zaljubim. Možda sam se jednom ili dva puta u životu zaljubila,” izjavila je prošle godine Ivana Dudić, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji. Po svemu sudeći, zaljubila se i treći put.

“Tajno moja... čuvam te... za sebe. I samo da je nama nas u ovoj, i svakoj narednoj godini. I bićemo mi dobri. .... najviše na svetu,” napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju mladića kome se ne vidi lice, i uz poruku dodala i emotikon srca.

Ivanino “pisamce” ima i post skriptum, koji glasi: “Mi smo tamo negde gde je dva sata unapred. Paaa, srećna nam Nova godina.”

 Pročitajte: Dečko Ivane Dudić doživeo stravičnu nesreću, nakon pada sa planine ostao nepokretan

Instagram

 

O ljubavnom životu Ivane Dudić uveliko se pisalo početkom oktobra i to, nažalost, tragičnim povodom. Naime, do javnosti je tada stigla informacija da su glumica i njen dečko Miloš, dva meseca ranije, tokom izleta na planini Rtanj, doživeli nesreću.

Milošu je nakon nesreće dijagnostikovana paraplegija

Navodno, Ivana je izgubila kontrolu nad kvadom kojim je upravljala, pa je došlo do prevrtanja sportskog vozila. Tom prilikom ona je, srećom, zadobila manju povredu ramena, dok je mladić završio u podnožju planine. Vatrogascima je trebalo nekoliko sati da ga izvuku, a situaciju je dodatno otežavala činjenica da je prilikom pada povredio kičmu.

Odmah je prevezen u bolnicu, gde je dijagnostikovana paraplegija, odnosno oduzetost obe noge.

 Pročitajte: Neočekivano izdanje Ivane Dudić, svi komentarišu - Ona je zaljubljena do ušiju (foto)

Boško Karanović

 

Poslednje, javnosti dostupne informacije, s kraja 2021. godine, govorile su da Miloša čeka operacija i dug period rehabilitacije, ali i da ga devojka redovno obilazi i pruža maksimalnu podršku.

Početkom 2022. godine situacija je bitno drugačija, barem za Ivanu, koja je otpočela novu romansu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti